Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (2.54 secunde)
Am meritat sa castigam" Dinamo s-a impus la penalty-uri, scor final 6-4, dupa ce in cele 120 de minute scorul a fost 2-2 si a castigat Supercupa Romaniei.
Dinamo Zagreb - Ludogoret Razgrad 3-2 (in tur 1-1);
Deznodamantul n-a diferit la Dinamo-Metalist in sensul in care au invins tot oaspetii, ba inca pe merit.
Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, si-a neglijat tratamentul prescris de medici, este deshidratat si va ramane internat la Floreasca, pentru investigatii si reechilibrare, cel putin pana luni, au declarat, duminica seara, surse medicale.
Iata meciurile din 16-imi BATE Borisov - Fenerbahce Internazionale - CFR Cluj Levante - Olympiacos Zenit - Liverpool Dinamo Kiev - Bordeaux Lverkusen - Benfica Newcastle - Metalist Stuttgart - Genk Atletico - Rubin Ajax - Steaua Basel - Dnepr Anji - Hannover Sparta Praga - Chelsea Mochengladbach - Lazio Tottenham - Lyon Napoli - Plzen Partidele din 16-imile Europa League se vor desfasura pe 14 si 21 februarie 2012.
Nu o sa cadem cu Dinamo Zagreb, o sa cadem cu altele din Malta sau mai stiu eu de pe unde. ... In 1986 a fost o conjunctura favorabila, Steaua a strans toate valorile din tara, sau aproape toate exceptand Dinamo, si a facut acea echipa", a afirmat Dragomir.
Avantajele ros-albastrilor si echipa de start Trupa din Ghencea e, alaturi de Dinamo Kiev, singura de pe continent care a reusit sa castige consecutiv 12 tururi, serie inceputa in iulie 2006, si poate deveni lider solitar daca trece si de Vardar.
2, doi ani mai tarziu fiind transferat de Dinamo Bucuresti. Intre 1965-1967, a jucat la Sportul Studentesc (Stiinta Bucuresti), dupa care revine la Dinamo, echipa unde evolueaza pana in 1977 si la care obtine cele mai mari succese din cariera de jucator:
Dinamo:
"Am rezolvat problema cainilor, i-am mutat la Stadionul Dinamo" Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Primaria a luat toate masurile pentru buna organizare a partidei Romania-Ungaria.
Ciprian Tatarusanu (Steaua), Bogdan Lobont (AS Roma), Cristian Balgradean (Dinamo); ... Alexandru Matel (Astra), Srgian Luchin (Dinamo), Valerica Gaman (Astra), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardos (Steaua), Vlad Chiriches (Tottenham), Razvan Rat (West Ham), Iasmin Latovlevici (Steaua);
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Dinamo ofera gratuitate doamnelor si domnisoarelor, in perioada 1-8 martie, la sala de fitness! Sambata, 1 martie, de la ora 11:00, va avea loc inaugurarea salii de fitness a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti.
Adica Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Kiev? ... Da, Dinamo a castigat! Dar nu marea echipa a lui Dinamo din anii 80-90, ci aranjorii, slugile altora!
Sanse sa gazduiasca Dinamo vs Steaua In urma cu doar cateva zile, LPF (n.r. ... Derbiul Dinamo - Steaua se va disputa pe 22 noiembrie, de la ora 20:30, locul initial de desfasurare fiind National Arena.
FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti. ... Cea mai mare performanta a atins-o in anul 2001, cand Rocar a jucat in premiera finala Cupei Romaniei (2-4 cu Dinamo Bucuresti).
Dinamo a anuntat pe site-ul oficial sosirea atacantului de 28 de ani (varsta implinita pe 29 septembrie). FC Dinamo Bucuresti anunta prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internationalul roman Gheorghe Grozav la clubul din Stefan cel Mare.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google. ... steaua dinamo 2.
Rimniceanu - Vlad, Costin, Helder Lopes, Ilie, Rosu, Fulop, Merloi, Golan Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Grigore, Pinto, Filip - Torje, Rauta, Kainourgios - Bani, Ivanovski, Sorescu Rezerve:
Mihai Stoica isi doreste ca marile rivale ale FCSB, Dinamo si Rapid, sa aiba un parcurs bun in acest sezon de Liga 1. "Vreau pe Dinamo in Liga 1 si pe Rapid in play-off"
google-analytics.com