Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.29 secunde)
Meciul de fotbal de sambata, dintre FC Farul si Dinamo, a rascolit sentimentele constantenilor, unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei constantene, deputatul PRM Gelil Eserghep, apreciind ca "am fost furati pe fata". "Este stiut ca arbitrul partidei, Marian Salomir, este om de casa al echipei Dinamo.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova si Dinamo Bucuresti au oferit publicului din Banie o partida spectaculoasa, cu rasturnari de scor. ... Acest lucru s-a vazut si sambata dupa-amiaza cand jucatorii olteni au primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei a 13-a.
Dinamo s-a calificat in finala cu Rapid Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, desi a pierdut meciul de la Medias, scor 1-2 cu Gaz Metan, in mansa a doua din semifinalele competitiei.
Dinamo a facut scor cu Lech Poznan Dinamo Bucuresti a debutat cu o victorie in cantonamentul din Marbella, trupa antrenata de Cornel Talnar impunandu-se, cu 3-1, impotriva lui Lech Poznan.
De ce alegi Sala de Fitness Dinamo? ... Atuurile Salii de Fitness Dinamo: Peste 250 m patrati, zona centrala, atmosfera destinsa, placuta cu oameni joviali si motivati, aici veti intalni multi sportivi de performanta (echipele Clubului Dinamo de polo, Rugby, Baseball obisnuiesc sa se antreneze aici) Dotari :
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6.
Dinamo este liderul Grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin dupa victoria cu Wisla Plock (Autor:
Esecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a starnit furia fanilor echipei bucurestene. ... Potrivit telekomsport.ro, dupa unicul gol al lui Dinamo, inscris chiar de Hanca, sotia acestuia, Andreea, a intrat in conflict cu fanii dinamovisti, care ar fi agresat-o.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Dunarea Calarasi invinge Dinamo si face un pas urias spre evitarea retrogradarii Dunarea Calarasi a facut un pas urias spre evitarea retrogradarii dupa ce a obtinut o victorie de senzatie in fata celor de la Dinamo.
Dinamo a retrogradat in liga a doua pentru prima data in istorie. Dinamo a fost de 18 de ori campioana a Romaniei. Dinamo a fost semifinalista de Cupa Campionilor in 1984. Dinamo e prima echipa romaneasca care a eliminat o campioana europeana.
Dinamo, lider autoritar, si-a dovedit impotenta in fata unor pusti ai Timisoarei, rezultatul de duminica seara, 1-1, spune destule. Carcotasii au si ei dreptate atunci cand pretind ca Dinamo a ramas tot... Dinamo, adica in unele meciuri din tur adversarii nu s-au prea omorat cu firea!
Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, IN DIRECT LA DIGISPORT SI LIVETEXT PE GSP.RO 3.000 de euro pentru victorie ' Copos le-a promis rapidistilor o primă
Rapid - Dinamo 0-0. ... Au fost multe momente ilare Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, a spus la finalul meciului din Giulesti ca pe teren nu au existat fotbalisti adevarati, potrivit Realitatea.net. ... Dinamo a avut doua suturi spre poarta, ambele din lovitura libera.
Chiajna - Dinamo 1-3. "Cainii" au revenit pe locul 2 in clasament Dinamo a trecut mai usor decat se astepta de "hopul" numit Concordia, chiar la Chiajna: ... Succesul readuce pe Dinamo pe locul 2, la 3 puncte de liderul CFR Cluj, si la egalitate cu Steaua. ... DINAMO:
Echipele care au cerut arbitri straini sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui si U Cluj Greii din Liga 1 si-au vazut implinita dorinta de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".
Cotidianul Rapid si Dinamo se bat pe trofeul Cupei Romaniei. ... Meciul Rapid - Dinamo va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato. Sezonul fotbalistic intern se incheie oficial miercuri seara, o data cu finala Cupei Romaniei, dintre Rapid si Dinamo.
google-analytics.com