Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (3.45 secunde)
Primul atac al partidei apartine celor de la Atletico. Min 1. A inceput prima finala de cupa europeana gazduita de Romania.
a ajuns, in premiera, in play-off, apoi a incheiat sezonul pe locul sapte, iar in Cupa Romaniei s-a oprit in semifinale, fiind invinsa cu mult ghinion de Dinamo Bucuresti.
Localitatea Saransk din Rusia va gazdui maine si duminica o noua editie a Cupei Mondiale de mars. Federatia Romana de Atletism a trimis ieri spre Rusia, via Viena, o delegatie alcatuita din sapte sportivi, dintre care doua marsaluitoare reprezinta clubul CSM Craiova.
Eu am propus ca arbitrii care deja au condus finale de Cupa Romaniei sa nu mai oficieze. Eu daca eram delegat, as fi fost deja la a patra", a mentionat Cristian Balaj.
Locul doi obtinut ne da dreptul sa participam anul viitor la Cupa Europei pentru echipe de club de la Napoli", a declarat antrenorul emerit Dumitru Popescu, care, alaturi de Mircea Alecu, se ocupa de pregatirea spadasinelor de la Universitatea.
"Evident, exista Cupa Mondiala, Campionatul European, dar acesta este cel mai important meci al carierei mele", a declarat Franck Ribery, care nu a putut evolua in finala Ligii Campionilor pierduta de Bayern cu Inter Milano in 2010, el fiind suspendat.
Echipa care pierde Cupa (Rapid sau Dinamo, in functie de rezultatul de miercuri) intra in turul 2 preliminar al Ligii Europa, avand de trecut turul 3 si playofful pentru a accede in grupe.
In acest sezon el a oficiat la 22 de partide, dintre care 17 in Serie A, trei in Liga Europa, una in Cupa Italiei si un meci amical international.
Baza Sportiva "Constructorul" din Lunca Jiului a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute prima editie a Cupei Constructorul 2012, care s-a adresat juniorilor nascuti in 2001 si 2002.
Suedezul Sven-Goran Eriksson a fost antrenorul Benficai in sezonul 1982-1983, atunci cand Universitatea, in Cupa UEFA, a disputat cele doua meciuri ale semifinalei cu echipa lusitana.
Campionatul European a fost castigat de 9 echipe pana in prezent, recordul de trofee fiind detinut de Germania, care a cucerit cupa in 1972, 1980 si 1996.
Echipa de fotbal a Scolii nr. 12 "Decebal" din Craiova a castigat editia a sasea a Cupei "Ilie Balaci", desfasurata ieri la Scoala nr.
E o sansa foarte mare pentru spadasinele din lotul Romaniei, multiple medaliate la campionatele mondiale, europene si la concursuri de Cupa Mondiala.
"A fost un turneu bun din toate punctele de vedere, iar acest trofeu vine ca o compensatie morala pentru ratarea titlului de la Cupa Hagi Danone.
Spania are o serie formidabila de meciuri oficiale fara infrangere, de la esecul suferit in fata Elvetiei, in primul sau joc la Cupa Mondiala din 2010.
Dario Bonetti castiga al doilea trofeu pe banca lui Dinamo, dupa Cupa Romaniei, si se declara extrem de multumit de evolutia elevilor sai.
Nationala de fotbal a Romaniei a castigat ultimele trei meciuri cu Slovenia si are un bilant pozitiv, dar durerosul esec din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2002 ramane viu in memoria suporterilor romani.
World Team Cup e al doilea turneu ca importanta dedicat echipelor masculine de tenis, după Cupa Davis, iar in 2012 a fost dotat cu premii in valoare de 1.764.700 de dolari.
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
Vezi toti jucatorii chemati pentru meciurile cu Olanda si Ungaria Victor Piturca a anuntat noaptea trecuta lotul complet de jucatori pentru cele doua meciuri care pot stabili calificarea la Cupa Mondiala din Rio 2014.
google-analytics.com