Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (2.57 secunde)
Sa gustam, fiecare in parte, din cupa adevarului. Pentru ca, v-am spus, nimeni nu imi va aduce inapoi toti anii in care puteam oferi mai mult celor din jurul meu.
Singurul care a vorbit cu presa, care nu a avut acces la eveniment, conform Mediafax, a fost Radu Mazare, care a spus ca a venit sa ciocneasca o cupa cu sampanie in cinstea victoriei in alegeri.
In plan simbolic, as zice ca au baut ,,cupa victoriei’’, asteptand ca sesizarea PDL-PMP privind Guvernul Ponta III, depusa la Curtea Constitutionala, sa fie admisa.
Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala! -, mi se mai opresc ochii, in mod reflex, si pe cate o stire "altfel".
Consilierul liberal Alexandru Panea a fost cel care a dat tonul, reprosandu-i presedintelui stefan Szabo ca nu a alocat Consiliului Local Crucisor cele 50 de milioane promise, "pe cuvant de onoare”, pentru organizarea competitiei sportive "Cupa Codrului”.
Anul acesta, Cupa Ecologica 2006, decernata de Fundatia AER, a ajuns la Gradinita "Elena Farago". Premiati au fost si reprezentantii presei pentru buna colaborare cu agentiile responsabile cu protectia mediului.
Pentru ca mecurile jucate la Cupa Mondiala au fost predictibile, multi dintre pariori s-au ales cu sume frumusele de pe urma practicarii acestui hobby.
Promit ca atunci cind va fi pusa prima cupa de pamint pentru ridicarea acestui supermarket am sa ma imbat", a precizat prefectul Mihai Capra.
In continuare, din tortul enorm au avut ocazia sa se infrupte toti clientii care au dorit sa asiste la momentul aniversar ce a fost completat si cu cate o cupa de sampanie oferita cu generozitate cumparatorilor.
Printre obiectele licitate s-au numarat o minge cu autografele tuturor membrilor echipei nationale de fotbal a Romaniei primita in dar de Regele Mihai, o cupa primita de Principele Nicolae (fiul Regelui Ferdinand si a Reginei Maria a Romaniei), precum si un ceas marca Omega primit de atleta Gabriela Szabo cand a primit si titlul de "Sportivul Anului".
Traditionala "Cupa Clujului", ajunsa la a 9-a editie in acest an poarta acum noua denumire "Transsylvania Off Road Challenge". Concursul de anul acesta, ca si editiile anterioare, 2007 si 2008 (in categoriile Standard, Open si Extrem) se va desfasura in statiunea Muntele Baisorii.
Astfel, UNIQA Asigurari s-a implicat in mod constant in sprijinul si educarea copiilor prin sponsorizarea diverselor competitii pentru copii (Campionatul National de Minibaschet, Turneul de Fotbal pentru copii, Cupa Campionilor Europeni - Karate), intrucat copiii reprezinta viitorul.
La ora 21.00, primarul general, Sorin Oprescu, se va intalni pe pasaj cu constructorii si echipa din Primaria Capitalei care a lucrat la acest proiect, "pentru a ciocni o cupa de sampanie si a le multumi pentru contributia pe care si-au adus-o la finalizarea celei mai mari lucrari de infrastructura din ultimii 20 de ani din Romania", a precizat municipalitatea intr-un comunicat de presa.
La ora 21.00, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va intalni pe pasaj cu constructorii si echipa din Primarie care a lucrat la acest proiect, pentru a ciocni o cupa de sampanie si a le multumi pentru contributia pe care si-au adus-o la finalizarea celei mai mari lucrari de infrastructura din ultimii 20 de ani din Romania.
Analizele sale pe meciurile din marile turnee de tenis si din partidele pentru Cupa Davis erau referinte chiar si pentru unii jucatori.
Casa de Cultura din Adjud ii poarta numele, la televiziune exista studioul Tudor Vornicu, un premiu pentru umor ii poarta, de asemenea, numele, Cupa Tudor Vornicu este un turneu de fotbal in sala iar Asociatia Presei Sportive acorda celor mai buni realizatori de emisiuni de profil, Premiul Tudor Vornicu.
Ajuns pe locul 90 mondial, Hanescu l-a invins in cadrul turneului de la Chennai (India) in doua seturi pe americanul Sam Querrey (93 ATP), un obisnuit al echipei de Cupa Davis a SUA, cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 17 minute de joc.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Energia Pandurii are un program infernal, urmand sa dispute opt jocuri intr-o luna, sase in Liga Nationala si doua in Cupa Cupelor.
Vom avea meciuri miercuri-sambata in compania unor echipe cu care ne luptam pentru un loc de cupa europeana", a spus Berti Vasuica, antrenor principal al formatiei craiovene.
google-analytics.com