Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (3.23 secunde)
Cupa Romaniei, grupa B FC Botosani - FCSB 0-2 (0-0) Au marcat: Musi 53, Tanasa 90 FC Botosani: Ureche - Patache, Dican, Kasim, Tiganasu - Sylla, Tarcoveanu, Zabou - Pinson, Roman, Mailat Rezerve:
Starul argentinian Lionel Messi este atat de fericit ca a castigat Cupa Mondiala incat pur si simplu nu se poate dezlipi de trofeu.
Hermannstadt - U Cluj 1-2 Cupa Romaniei, sferturi de finala Au marcat: Alhassan 40 / Chipciu 51, Thiam 75 Echipele de start:
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: Krasniqi 89 Echipele de start: CFR Cluj:
Sepsi Sfantu Gheorghe a cucerit pentru al doilea an la rand Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe U Cluj la loviturile de departajare. ... Pentru ca Sepsi a castigat Cupa Romaniei, formatia covasneana va juca in preliminariile UEFA Conference League.
Sepsi Sfantu Gheorghe, detinatoarea trofeului, a cucerit Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 0-0, 5-4 la loviturile de departajare, miercuri seara, in finala desfasurata pe Stadionul Municipal din Sibiu.
Cind era adjunctul Politiei, s-a organizat in cel putin doi ani Cupa Politiei si mi s-a cerut sa dau eu protocolul, sa duc eu mincarea.
El a ciocnit o cupa de sampanie cu actualii si fostii colegi de Cabinet, membri ai echipei sale in ultimii patru ani.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Dupa consumarea evenimentului, mai la o cupa de sampanie, mai intr-o imbulzeala de nedescris, deja se conturau, din discutiile dintre liberali si democrati, schimbarile ce vor veni:
In acest context, Max Badin a afirmat, in legatura cu respectivul proces, ca, desi Traian Basescu a facut recurs, acum catva timp avocatul presedintelui, cu propunerea de impacare "fara valva, fara lume”, urmata de o cupa de sampanie la Cotroceni.
Clubul Sportiv Fair Play Craiova, singurul club de table si Backgammon din oras, organizeaza maine editia a doua a Cupei "Craiova.ro"
Desi suferea de glaucom, Davids a fost de trei ori campion in Olanda, tot de trei ori in Italia, a mai luat o data Champions League, o Cupa UEFA si o Supercupa a Europei.
Ghiggia ramane in istoria fotbalului ca jucatorul care a marcat golul cu care Uruguay a castigat Cupa Mondiala in 1950 in fata Braziliei.
Vineri, 06.07.2018 17:00 Uruguay - Franta 21:00 Brazilia - Belgia Sambata, 07.07.2018 17:00 Suedia - Anglia 21:00 Rusia - Croatia
Dupa ce Tariceanu a ezitat in a alege partea dreapta sau stanga a bicicletei, a analizat legatura dintre cele doua ghidoane, concluzionand ca "este sudata bine relatia". De cealalta parte, Vasile Blaga a ridicat Cupa "Coposu" si l-a asigurat pe premier ca ii va sustine cabinetul.
De exemplu, Allen Telescope Array din nordul Californiei - cel pe care il utilizeaza Institutul SETI - a fost conceput pentru a fi compus din 350 de antene radio in forma de cupa, dintre care doar 42 au fost instalate pana in prezent.
Acestia s-au putut delecta cu inghetata artizanala, la 8 RON cupa, scoasa direct din butoaie speciale, cu diverse arome: vanilie, ciocolata, catina, dovleac copt cu scortisoara si mar copt.
"Nici macar eu n-am primit distinctia asta!", i-a transmis, amuzat, prefectul, la o cupa de sampanie, primarului de Harsova. Una peste alta, anul 2006 a fost unul cat se poate de spornic pentru Chirita, care s-a aratat aproape sigur de faptul ca va ramane primar si dupa viitoarele alegeri.
Imediat dupa terminarea sedintei si urarile de "La multi ani!" adresate de Nicusor Constantinescu, printre consilierii care ciocneau o cupa de sampanie si-a facut aparitia si IPS Teodosie.
google-analytics.com