Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (3.29 secunde)
Cupa Confederatiilor: Brazilia - Spania 3-0 in finala. Ibericii, in genunchi/ Italia a invins Uruguayul in finala mica Brazilia a demolat pur si simplu Spania in finala Cupei Confederatiilor castigand de o maniera categorica.
3-2 pentru Astra. - Yazalde a inscris golul decisiv, iar Astra Giurgiu a castigat Cupa Romaniei, cu scorul de 4-2 la penalty-uri (0-0).
La mustata, de putin, dar a meritat. Finala si, o data cu ea, Cupa Mondiala 2014. Sursa :blogsport.gsp.ro
A castigat campionatul national cu Steaua in 75-76, 77-78 si Cupa Romaniei in 69-70, 70-71, 75-76, 78-79. ... Intre 1990-1992 a antrenat in Cipru, peAnorthosis Famagusta, cu care a participat in Cupa UEFA.
Eu m-as fi dus sa evoluez pentru Cupa Davis, pentru tara mea, ea merge la Stuttgart, a declarat Nastase pentruZiarulring.ro Nastase n-a fost mai explicit, dar ProSport a explicat ieri ca Simona Halep a semnat un contract de reprezentare cu firma Porsche, care este si sponsor principal al turneului de la Stuttgart.
Fetele lui Ryde sunt urmate in clasament de Horia Tecau, romanul care a cucerit Wimbldonul si a ajuns numarul 1 la dublu alaturi de Rojer si de Steaua, echipa care a cucerit o tripla istorica in 2015, sub comanda lui Constantin Galca, castigand titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6.
Vertonghen (69), Fellaini (75), Chadli (90+4) / Haraguchi (48), Inui (52) - Asa se intampla la Cupa Mondiala.
La meciul de duminica vor asista multe personalitati, inclusiv presedintele Vladimir Putin, care a mai fost prezent la aceasta Cupa Mondiala doar la meciul inaugural al competitiei, in care Rusia a invins categoric Arabia Saudita.
isi cumpara haine noi pentru a intampina noul an asa cum se cuvine, dupa care, in prima zi, imediat dupa Revelion, imbraca un costum de baie rosu ca focul si intra in mare cu o cupa de sampanie in mana!
PREMII SI DISTINCTII: - 1977 - Diploma si Cupa concursului Pro-Loco, Bernareggio Milano; ... Cupa Amicilor Artei din Carugate Milano;
A fost un fel de distractie cu public, cu adevarat un antrenament al dinamovistilor pentru meciurile din Cupa UEFA. ... Si pentru Rapid a fost un fel de repetitie pentru meciul din Cupa UEFA.
Cand joaca degajat, gorjenii pot face lucruri extraordinare, s-a vazut miercuri, in meciul din Cupa Romaniei cu Dinamo, cand au produs marea surpriza a competitiei. Ca tot am adus vorba de cupa, in jocul Universitatii cu Rapid s-au vazut aceleasi probleme ca si in cel cu Poli.
La nivel de prima reprezentativa, toata lumea se amageste cu amintirea unui sfert de finala la Campionatul Mondial din 1994, iar la nivel de club traim de mai bine de doua decenii cu imaginea Stelei triumfatoare in Cupa Campionilor Europeni.
Si nu neaparat in circuitul ATP, ci mai ales in Cupa Davis, unde peste numai trei saptamani Romania va intalni, la Sibiu, Franta, in primul tur al Grupei Mondiale.
Meciul de Cupa Davis cu Franta a mai convins odata, in cazul in care mai erau oameni care nu isi dadusera deja seama, ca tenisul din Romania, in general, si cel masculin, in particular, traverseaza un moment tare delicat.
Spania, Portugalia si Ucraina si-au depus candidatura pentru Cupa Mondiala din 2030. Argentina, Chile, Paraguay si Uruguay sunt contracandidatele europenilor.
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: Gorcea - St.
Ironia sortii face ca in drumul lui Gigi sa apara chiar unica echipa cu care Hagi a castigat un trofeu, in speta Cupa Turciei, un semn pentru finul razvratit ca Domnul il pedepseste pentru modul cum s-a purtat cu nasul care l-a adus in fascinanta lume a fotbalului.
CFR Cluj si Steaua tin capul de afis, fiind prezente in Liga Campionilor, Dinamo, Rapid, Unirea Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui ne onoreaza cu prezenta in Cupa UEFA.
google-analytics.com