Cautare

305 de rezultate pentru "cupa" (2.70 secunde)
Cupa "NFI", organizata de Asociatia "Nu fi indiferent", condusa de Robert Tilea, si-a aflat sambata castigatoarea, fiind vorba despre formatia Magnolia Residents, care s-a impus in finala mare cu 6-4 in fata celor de la Athletic.
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei. ... "A fost arbitru pina anul trecut, n-a avut nici o treaba cu acest sector la 'Cupa Niro'".
Cupa Romaniei: Programul semifinalelor Afla care sunt echipele care au ajuns in semifinale, in urma tragerilor la sorti. A avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
"Sper sa ia Farul Cupa Romaniei, in compensatie cu toate ghinioanele si hotiile. ... Mai sunt doi pasi pentru Farul si ii doresc echipei, din tot sufletul, sa aduca la Constanta Cupa.
Basescu a ciocnit o cupa de sampanie cu cei prezenti, prilej pentru liderul PRM sa comenteze gusturile prezidentiale in materie: ... Traian Basescu s-a intors si s-a indepartat, fara a ciocni cupa de sampanie cu cei doi europarlamentari "crestini patrioti", Vadim Tudor si George Becali.
Sibiul va gazdui, in perioada 3 - 6 iulie, "Cupa Vamii la Fotbal", eveniment organizat de Autoritatea Nationala a Vamilor impreuna cu Sindicatul National Vamal Unirea, in cinstea momentului aniversar "40 ani de Uniune Vamala Europeana".
La Cupa 'NFI', initialele asociatiei pe care o conduc, s-au inscris 11 echipe, iar jumatate din ele sunt din toata Oltenia, ceea ce, sincer, nu ma asteptam.
In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA? ... Care a fost scorul in finala de Cupa UEFA dintre Sahtior si Werder Bremen, castigata de echipa lui Mircea Lucescu?
In intrecerile continentale, Sporting a cucerit Cupa Cupelor (1964), Cupa Intertoto (1968), iar in 2005 a jucat finala Cupei UEFA.
au castigat de 54 de ori campionatul Scotiei, de 33 de ori Cupa Scotiei, precum si Cupa Cupelor in 1972.
interne si internationale o dovedeste si includerea sa in lotul largit al unor partide de campionat si din Cupa. ... Cu AS Roma, in Cupa Italiei, a fost extraordinar, la golul lui Del Piero parca a erupt stadionul, a fost o bucurie de nedescris.
CUPA ROMANIEI 2012. Rapidul se califica in finala, dupa 1-0 si 3-2 cu FC Vaslui Min. 90+6 Partida se incheie.
Faimoasa cupa este in permanenta pazita de mai multi angajati ai firmei de paza BGS si de alti doi oameni delegati pentru a o supraveghea.Cei interesati se pot apropia de trofeu pentru a face poze langa acesta,fiind destul de greu sa reusesti acest lucru in alte circumstante.
Dezamagirea este mare in ambele tabere si se vor agata de finala, pentru a salva finalul de sezon. Sper sa luam Cupa", a declarat, pentru prosport.ro, atacantul Rapidului, Daniel Pancu.
"Am creat aceasta Cupa din dorinta de a-i vedea la lucru pe acesti copii talentati si de a le oferi posibilitatea sa progreseze.
La aceste performante se adauga si Cupa Mondiala de la Chicago, castigata in weekend de echipa de sabie. ... Spadasinele vor pleca spre Leipzig (Germania), unde in weekend vor participa la ultima etapa de Cupa Mondiala (individual si echipe) inainte de competitia suprema, Jocurile Olimpice de la Londra.
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a castigat si Supercupa, dupa ce in acest sezon cucerise si campionatul, si Cupa Ucrainei Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu (66 de ani) si la care evolueaza si fundasul Razvan Rat (31 de ani), a castigat Supercupa Ucrainei, dupa ce in sezonul precedent cucerise titlul de campioana si Cupa.
Este vorba despre un sport care impinge echipajul si masinile la limita in incercarea de a invinge obstacolele de pe traseu. "Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din tara.
Cupa Confederatiei continua, duminica seara, cu doua meciuri extrem de interesante: Mexic - Italia si Spania - Uruguay.
google-analytics.com