Cautare

11560 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (4.67 secunde)
Astra Giurgiu a castigat Finala Cupei Romaniei in fata Stelei, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0 dupa 120 de minute). Elevii lui Daniel Isaila au cucerit astfel primul trofeu al sezonului si vor juca Supercupa Romaniei tot impotriva Stelei, care a castigat titlul de campioana.
Cupa Romaniei: ... A avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal. In urma tragerii la sorti, Dinamo se va duela cu Gaz Metan iar FC Vaslui cu Rapidul, in penultimul act al competitiei, scrie HotNews.
A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala. ... A castigat campionatul national cu Steaua in 75-76, 77-78 si Cupa Romaniei in 69-70, 70-71, 75-76, 78-79.
prosport.ro/ANALIZA | Nationala Romaniei, neinteresanta pentru Halep. ... Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6.
Sepsi Sfantu Gheorghe a cucerit pentru al doilea an la rand Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe U Cluj la loviturile de departajare. ... Pentru ca Sepsi a castigat Cupa Romaniei, formatia covasneana va juca in preliminariile UEFA Conference League.
"Sper sa ia Farul Cupa Romaniei, in compensatie cu toate ghinioanele si hotiile. ... Mai sunt doi pasi pentru Farul si ii doresc echipei, din tot sufletul, sa aduca la Constanta Cupa.
In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA? ... Cate prezente crezi ca a avut Mircea Lucescu in tricoul echipei nationale a Romaniei? ... Intre 1981 si 1985, Mircea Lucescu a antrenat echipa nationala a Romaniei.
din Capitala, in finala Cupei Romaniei. ... Sper sa luam Cupa", a declarat, pentru prosport.ro, atacantul Rapidului, Daniel Pancu.
Hermannstadt - U Cluj 1-2 Cupa Romaniei, sferturi de finala Au marcat: Alhassan 40 / Chipciu 51, Thiam 75 Echipele de start:
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: Krasniqi 89 Echipele de start: CFR Cluj:
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
Sibiul va gazdui, in perioada 3 - 6 iulie, "Cupa Vamii la Fotbal", eveniment organizat de Autoritatea Nationala a Vamilor impreuna cu Sindicatul National Vamal Unirea, in cinstea momentului aniversar "40 ani de Uniune Vamala Europeana".
interne si internationale o dovedeste si includerea sa in lotul largit al unor partide de campionat si din Cupa. ... Cu AS Roma, in Cupa Italiei, a fost extraordinar, la golul lui Del Piero parca a erupt stadionul, a fost o bucurie de nedescris.
Aceasta reprezinta a IV-a etapa din Campionatul National de Off-Road al Romaniei. ... "Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din tara.
Fetele lui Ryde sunt urmate in clasament de Horia Tecau, romanul care a cucerit Wimbldonul si a ajuns numarul 1 la dublu alaturi de Rojer si de Steaua, echipa care a cucerit o tripla istorica in 2015, sub comanda lui Constantin Galca, castigand titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.
00 (ora Romaniei), pe stadionul Lujniki din Moscova, echipele Frantei, campioana mondiala in 1998, si Croatiei, care deja a reusit cea mai mare perfomanta din istoria sa:
Ambele formatii nu au riscat foarte mult in defensiva, iar unele neputinte in joc cred ca au fost ca urmare a faptului ca in prima parte a saptamanii trecute au fost meciurile din cadrul 16-imilor Cupei Romaniei.
Cand joaca degajat, gorjenii pot face lucruri extraordinare, s-a vazut miercuri, in meciul din Cupa Romaniei cu Dinamo, cand au produs marea surpriza a competitiei. Ca tot am adus vorba de cupa, in jocul Universitatii cu Rapid s-au vazut aceleasi probleme ca si in cel cu Poli.
La nivel de prima reprezentativa, toata lumea se amageste cu amintirea unui sfert de finala la Campionatul Mondial din 1994, iar la nivel de club traim de mai bine de doua decenii cu imaginea Stelei triumfatoare in Cupa Campionilor Europeni.
google-analytics.com