Cautare

11560 de rezultate pentru "cupa romaniei box" (3.16 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur. ... Fiorentina fusese scoasa in acel sezon si din Cupa Italiei.
Bayern s-a impus in Cupa Germaniei si in Supercupa Germaniei, in timp ce disputele din Bundesliga s-au incheiat ambele cu scorul de 1-1. ... 0-1 Cupa Cupelor: ... 8-23 Cupa Germaniei:
Cu Spania si-au propus sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din 2015, iar inceputul e promitator: ... scapa din nou de spanioli si plonjeaza in stilul "Superman" spre un eseu care trimite Romania, pentru a 8-a oara consecutiv, la Cupa Mondiala.
Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi) Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi.
Tricolorii rateaza calificarea la Mondialul din Rusia Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest in Muntenegru si nu mai pastreaza nici sanse teoretice pentru obtinerea unui loc de baraj la Cupa Mondiala.
43.319 spectatori - Cupa Mondiala FIFA 2018, sferturi de finala Selectionata Frantei s-a calificat in semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri, dupa ce a invins reprezentativa Uruguayului cu scorul de 2-0 (1-0), la Nijnii Novgorod, in primul sfert de finala al competitiei.
78.011 spectatori Cupa Mondial FIFA 2018, semifinala Selectionata Croatiei s-a calificat in premiera in finala Cupei Mondiale de fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins formatia Angliei cu scorul de 2-1 (0-1, 1-1), la capatul prelungirilor, pe Stadionul Lujniki din Moscova, in a doua semifinala a turneului final din Rusia.
Porumboiu a bagat cincizeci de milioane in fotbal si nu a luat o cupa. Si Voluntariul a luat o cupa. Nu a luat o cupa cu 50 de milioane.
Cam asa s-ar explica esecul ambasadorilor romani in Europa in plan fotbalistic, prin ratarea finalei de Cupa UEFA, cam asa s-ar explica bucuria de nedescris ca totusi suntem "razbunati" de succesul handbalistilor la mediocre cupa europeana Challenge Cup, a patra ca rang in Europa, dar totusi o cupa europeana.
Corina Carlescu este prima pugilista romana care va lupta pentru un titlu mondial la profesionism, cel de campioana WBO la categoria super-musca, pe 6 iulie, la Buenos Aires, conform unui comunicat remis de Federatia Romana de Box.
Cine, atunci, mai ramasese sa fie executat ca terminator al credibilitatii Romaniei? ... In acest timp, in USL, chiar si la nivel guvernamental, s-a instalat, parca, o apatie, o stare de moleseala, o acceptare a rolului de sac de box.
Pugilistele Clubului Sportiv (CS) Botosani au reusit sa obtina o performanta exceptionala in cadrul editiei a VI a Cupei Romaniei la box feminin, competitie desfasurata la sfirsitul saptaminii trecute la Slatina.
Pugilista slatineana Luminita Turcin a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra deoarece s-a oprit in optimile de finala ale Campionatului Mondial de box de la Quinhuangdao (China).
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni.
google-analytics.com