Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (3.18 secunde)
Handbalistele de la SCM Craiova si CSM Ploiesti se intanesc astazi, de la ora 17.00, la Filiasi, intr-un meci devans din cadrul etapei a 20-a din Liga Nationala.
"Traian Basescu este factorul declansator al revoltei magistratilor" Motivul revoltei magistratilor este deficitul de democratie iar factorul declansator este presedintele Traian Basescu care a intervenit de o maniera nedemocratica in procesul de alegere a presedintelui si vicepresedintelui CSM, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu.
Tipi precum Haineala si Danilet, din promotia de tuteri ai sinistrei procuror ceausist Macovei, ar trebui sa se gandeasca bine la ce-i asteapta pe membrii CSM. ... Sunt mormane de abuzuri, ignorate de CSM.
Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca procurorul general si seful DNA vor fi selectati in urma unei proceduri care va fi condusa de viitorul ministru al Justitiei, precizand ca aceasta este concluzia la care s-a ajuns in urma discutiei cu membrii sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Monica Macovei, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi, Ionut Popescu, Cristian Preda si Sever Voinescu au trimis, marti, o scrisoare presedintelui CSM in care cer sesizarea Inspectiei Judiciare in legatura cu declaratiile premierului Victor Ponta privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu".
Reactia DeCe News, in urma sesizarii Inspectiei Judiciare de catre CSM CSM a sesizat Inspectia Judiciara privind materiale de presa in publicatii online, in cazul Sorin Alexandrescu.
Viorel Munteanu activeaza acum ca judecator la Curtea de Apel Iasi, adica a fost promovat cu concursul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). ... Potrivit unui document CSM, Georgina Moldovan nu indeplinea criteriile de inscriere la concurs.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
In calitatea sa de presedinte al tarii, care ii confera puteri supra-omenesti si firesti, Basescu a uitat ca este doar invitat la sedinta CSM si a decis sa o suspende, motivul fiind acela ca il deranjau protestatarii aflati in strada.
Nu stiu ce vor sa spuna inspectorii CSM cind se refera la faptul ca in general nu prea mai exista dosare nesolutionate in termen in justitie, pentru ca realitatea ii contrazice practic in fiecare zi.
Singurele zone in care pot sa fac ceva sunt legate de numirile la varf in justitie, care intai primesc aprobarea CSM si pe urma eu trebuie sa emit un decret de numire in functie.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
Oltenii, care vin dupa un meci bun in fata campioanei Remat Zalau, dar pe care l-au pierdut cu 1-3, au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificarea in play-off, deoarece formatia de pe locul 9, CSM Agronomia Bucuresti, le sufla in ceafa, avand 22 de puncte.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Echipa olteana CSM Valcea este cea mai grabita echipa din Liga a II-a in privinta reluarii pregatirilor, antrenorul Alin Artimon strigand catalogul aseara pe "Municipal", informeaza liga2.ro.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Ea a aratat ca plangerile pe care le primeste le trimite la CSM.
Lege pentru numirea procurorului-sef al DNA Principalul punct de dezbatere in cadrul sedintei de ieri s-a referit la amendamentul propus de social-democratii Antonie Iorgovan, ßerban Nicolae si Ion Chelaru, care sustinea introducerea in ordonanta a prevederii ca procurorul-sef al DNA sa fie numit de presedintele Romaniei la propunerea CSM si nu a ministrului Justitiei, cum este in prezent.
Razvan SAVALIUC) Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.
El a avut intrevederi cu presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Iulian Galca, cu presedin-tele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, cu ministrii de Interne si de Justitie, Vasile Blaga, respectiv Monica Macovei, cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Markó Béla.
google-analytics.com