Cautare

374 de rezultate pentru "csm" (6.10 secunde)
Senatul a adoptat modificarile aduse Legilor 304 din 2004 si 317 din 2004 Senatul a adoptat, luni, in calitate de Camera decizionala, modificarile la Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciara si 317 din 2004 privind functionarea si organizarea CSM, ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale.
Ce imagine dezolanta a putut oferi presedintele tarii aparind intr-o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) purtindu-se ca un matelot pe corabia lui! ... Simplul fapt ca nici un magistrat nu a mai dorit sa se inscrie in cursa pentru sefia CSM spune multe...
Aiureala de care da dovada de ceva timp Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) in privinta examenului pentru admiterea in magistratura isi face cunoscute deja efectele in toata tara prin deciziile aberante luate de unele persoane care imbraca in prezent robe de judecator.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Macovei a fost audiata de comisie in cazul sesizarii peremistului Gheorghe Funar, care a adus in discutie legalitatea primirii de catre ministru a indemnizatiei de membru CSM, in conditiile in care nu a participat la sedintele acestei institutii.
Dupa doua remize si o victorie, formatia oradeana a cedat lamentabil in fata candidatei la promovare, CSM Rm. ... CSM Rm. ... Pe val, CSM Rm.
Regulamentul prin care se constituie comisia speciala de la Cotroceni, aprobat in octombrie prin hotarare a CSM, este contestat de Asociatia Magistratilor din Romania.
Procurorul general Codruta Kovesi a declarat, joi, ca discutia de la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cu presedintele Traian Basescu pe tema Raportului Comisiei Europene a fost constructiva, apreciind ca raportul de tara face o radiografie a sistemului judiciar.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat vineri pentru NewsIn ca formatiunea pe care o reprezinta este "100% de acord" cu propunerea PC care cere modificarea de urgenta a legii astfel incat seful DNA sa fie propus de CSM si nu de MJ, chiar in cadrul unei sesiuni extraordinare a Senatului.
Marius Marinescu, vicepresedinte al PC, a anuntat joi ca parlamentarii conservatori solicita CSM o ancheta asupra activitatii sefului DNA, Daniel Morar, pe motiv ca acesta nu a dat curs sesizarilor Curtii de Conturi privind prejudiciile cauzate de fostul primar general, Adriean Videanu.
Nastase a comentat, astfel, afirmatiile facute de noul presedinte al CSM, Virgil Andreies, la Realitatea Tv, potrivit caruia perceptia asupra activitatii DNA este foarte buna, mentalitatile cu privire la institutie schimbandu-se dupa ce a venit Daniel Morar la conducerea acesteia.
La intalnire a participat si presedintele Traian Basescu, care a criticat CSM pentru ca nu a folosit eficient creditul pe care il are la dispozitie pentru dotarea instantelor. ... "Ar trebui sa avem o asumare de catre CSM a rezolvarii acestei situatii", a spus presedintele Basescu.
Intruziunea executivului si legislativului in CSM Si posibila modificare a structurii CSM a starnit controverse. ... Despre prezenta a sase membri ai societatii civile in CSM, Pivniceru arata ca este o intruziune a altor puteri Executiv - Presedentie si Legislativ - Parlament in puterea judecatoreasca.
Masinaria infernala - compusa din Parchet si o parte dintre judecatori, servicii secrete, Curte Constitutionala si CSM - a intrat direct si deschis in lupta politica. ... La randul sau, CSM a refuzat timp de trei saptamani sa ia act de o demisie, impiedicand astfel numirea unui ministru al Justitiei.
De la televizor mai aflaram, domnule Klaus Iohannis, ca dumneavoastra ati fost in vizita la CSM si ati dat de inteles ca veti face echipa cu institutiile de forta ale Statului Roman, pe care nu veti ezita sa le asmutiti impotriva celor care nu va sunt aliati.
CSM are un rol important, de a repune in echilibru balanta din justitie. CSM este institutia chemata sa se asigure ca mentalitatea care a incurajat abuzurile, care a fost instaurata la nivelul DNA, nu va fi perpetuata sub noua conducere.
Jucatoarele pregatite de Berti Vasuica si Pusa Dina au evoluat sambata dupa-amiaza in deplasare, in compania formatiei CSM Lugoj, in cadrul etapei a zecea din Divizia A1, si au obtinut o victorie frumoasa, in trei seturi.
Echipa de baschet feminin CSM Targoviste a castigat duminica, pe teren propriu, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 72-39 (36-19). ... CSM Targoviste recucereste Cupa Romaniei dupa o pauza de un sezon.
Mihaela Briscan si colegele sale au acumulat doar doua puncte dupa 12 etape disputate, dupa victoria cu CSM Bacau de la Filiasi, si spera sa aduca astazi primele puncte din deplasare.
Atleta de la CSM Craiova a ocupat locul trei la un concurs de cros pe zapada, desfasurat in capitala Serbiei, Belgrad, la o temperatura de -10 grade Celsius Atleta craioveana Alina Istudora Voiculescu isi doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice de la Londra, din vara, si de aceea se pregateste intens.
google-analytics.com