Cautare

2571 de rezultate pentru "cristian chivu" (3.93 secunde)
In prima parte a interviului in care Vasile Dancu a explictde ce PSD a pierdut Transilvania, de ce il sustine pe Cristian Diaconescu si care este profilul alegatorului PSD. ... Daca Adrian Nastase se va inscrie in competitia pentru presedentia PSD va mentineti sustinerea pentru Cristian Diaconescu?
Ministrul nu a pomenit insa nimic despre faptul ca, cel putin in cazul Pavilionului Expozitional, autoritatile constantene au gasit o alta finantare, fapt asupra caruia a atras atentia si purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Constanta, Cristian Moldoveanu.
Acestea sunt cateva din concluziile raportului prezentat de Autoritatea de Control a Guvernului care a cercetat afacerile derulate intre RA-APPS si firma de avocatura a Elenei Udrea, raport prezentat de ministrul delegat pentru control, Cristian David.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a recomandat prefectilor sa nu se implice in actiunile electorale premergatoare referendumului, ci numai in cele de natura administrativa, afirmand ca, in caz contrar, acestia risca sa isi piarda functiile.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana. ... "Declaratiile lui Cristian Preda sunt neconstitutionale.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Pana si ministrul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, s-a declarat impresionat de cresterea liberalilor in Medgidia. Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
In alta ordine de idei, vicepresedintii alesi ai Consiliului Judetean sunt Cristian Darie si Cristinel Dragomir, social-democratii detinand presedintiile si postul de secretar ale tuturor celor sase comisii de specialitate.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Guvernarea PNL si Cristian Adomnitei au dus Educatia in pragul dezastrului".
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
Cristian Pavalasc (foto), directorul general al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, sustine ca s-a acomodat cu noua functie si ca are in lucru mai multe proiecte interesante, menite sa imbunatateasca activitatea institutiei pe care o conduce.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. ... Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu de "politicianism si atitudine duplicitara" in cadrul unei emisiuni tv.
Guvernul prezentat de premierul nominalizat, Lucian Croitoru, are o componenta cel putin bizara, doar Bogdan Aurescu si Cristian Vladescu fiind cu adevarat profesionistii acestei formule, a declarat presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Alte nume vehiculate sunt ale lui Mircea Geoana, Cristian Diaconescu si Adrian Nastase. Miron Mitrea a declarat ca intentiona sa-l sustina pe Cristian Diaconescu, dar acesta nu s-a decis, nu are alta solutie decat sa candideze el.
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
google-analytics.com