Cautare

188 de rezultate pentru "costin males" (2.94 secunde)
Aceasta este concluzia formulata de Bogdan Costin, directorul Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, in ceea ce priveste situatia actuala a fondurilor cerute fie de la Uniunea Europeana, fie de la bugetul de stat.
Liderul BNS, Dumitru Costin, a declarat ca masura nu este una oficiala, dar ar putea reprezenta o solutie pentru autoritati pentru taierea cheltuielilor publice. ... Acestea nu sunt aspecte discutate cu FMI, ci informatii care ne ajung de pe diverse canale guvernamentale‘‘, a precizat liderul BNS, Dumitru Costin.
La intalnirea delegatiilor sindicale ale BNS sosite din intreaga tara au fost prezenti si liderii BNS Dumitru Costin si Matei Bratianu.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie.
Insa, avand in vedere ca este pentru prima data cand aceste programe s-au derulat prin OTIMMC, procentul de absorbtie obtinut este acceptabil", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMMC Galati.
Golurile au fost marcate de Wesley ‘18 (penalti), ‘80 si Raul Costin ‘65. ... Raul Costin a marcat cu un sut de la circa 20 de metri. ... Costin ‘22), Gladstone (Stanciu ‘75), Wesley - Temwanjera, Bello.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... eu, Andrei Costin Victor, Andrei Marilena Carmen (sotia mea), Oscar Edelstein, Gorduza Andrei, Ana Mihalache, Emil Spiac.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. ... La standul lui Andrei Costin Victor, puteti gasi:
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
Andrei Costin Victor participa in acest week-end la Targul de Sanmedru - de antichitati taranesti, in curtea MTR.
Centralul” Iulian Calin a dictat fault la o interventie neglijenta a lui Males asupra lui Dennis Man. Ioan Hora a executat cu sete, dar mingea a lovit bara transversala, apoi a cazut pe linia portii.
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Proiectul legii salarizarii in sectorul bugetar va ajunge pe masa sindicalistilor la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, miercuri, presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin. "La inceputul saptamanii viitoare vom avea acces la proiectul legii salarizarii in sectorul bugetar asumata politic", a declarat presedintele BNS, Dumitru Costin.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA.
Fiind preocupat de zona economie, am urmarit activitatea vicepremierului si ministru al economiei, comertului si turismului, domnul Costin Borc, sperand ca toate aspectele pe care le-a afirmat public, cand era in conducerea unei multimationale, se vor concretiza.
"Oamenii de afaceri galateni vor avea de ales din trei programe, in urma carora pot obtine sume europene nerambursabile de pana la 1.500.000 de euro sau sprijin pentru consultanta acordata intreprinderilor mici si mijlocii", a declarat Bogdan Costin, directorul OTIMM Galati.
Potrivit declaratiilor directorului Oficiului Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Galati, Bogdan Costin, oamenii de afaceri pot accesa, incepand de astazi, fondurile puse la bataie prin Ministerul IMM-urilor.
google-analytics.com