Cautare

194 de rezultate pentru "constructorul" (2.67 secunde)
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
Baza Sportiva "Constructorul" din Lunca Jiului a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute prima editie a Cupei Constructorul 2012, care s-a adresat juniorilor nascuti in 2001 si 2002.
Fiat va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american.
Primaria se pregateste sa cumpere baza sportiva Constructorul, de peste sapte hectare, de la o batrana de 83 de ani, motivand ca vrea sa extinda parcul.
Din vara anului 2008 santierul a ramas abandonat din cauza unor neintelegeri intre Primaria Capitalei si constructorul care executa lucrarea - compania Lena Construcoes. ... Dupa doi ani de negocieri cu constructorul, municipalitatea a decis rezilierea contractului, in octombrie 2010 fiind trimisa notificarea.
O sursa apropiata Renault a declarat pentru revista britanica Autocar ca in viitorul apropiat constructorul francez ar putea comercializa SUV-ul Duster sub sigla Nissan.
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
In perioada 2003-2004, constructorul argesean a produs 73.515 de autoturisme Solenza, iar in acest an, pina la 31 martie, productia se va situa la aproximativ 5.000 de unitati.
Nu voi cere prelungirea termenului de finalizare pentru ca atat constructorul, cat si proiectantul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa termine lucrarile in cel mai scurt timp", a spus Andrei Onea, primarul comunei Leu, una dintre localitatile in care s-a depasit termenul de finalizare a lucrarilor la sfarsitul lunii martie.
Constructorul auto german a semnat un acord cu autoritatile rusesti pentru construirea primei uzine din Federatia Rusa, in care va investi 370 de milioane de euro. ... Constructorul german a anuntat si construirea unui model auto specific pentru piata rusa.
Propulsor a fost dezvoltat de catre constructorul spaniol exclusiv pentru Cupra si îmbina doua tipuri de tehnologii: ... Habitaclul, montantii si rama parbrizului sunt de culoare neagra, si nu gri deoarece constructorul a urmarit ca toata atentia soferului sa fie îndreptata catre sosea.
Propulsor a fost dezvoltat de catre constructorul spaniol exclusiv pentru Cupra si îmbina doua tipuri de tehnologii: ... Habitaclul, montantii si rama parbrizului sunt de culoare neagra, si nu gri deoarece constructorul a urmarit ca toata atentia soferului sa fie îndreptata catre sosea.
Ambele modele reprezinta o evolutie a filosofiei Zoom-Zoom lansate de constructorul nipon si sunt complet noi, neavând nici un element pastrat de la predecesoarele lor.
Constructorul auto german Daimler va intrerupe activitatea la doua fabrici din Germania, timp de patru saptamani, in decembrie-ianuarie, dubland astfel scaderea obitnuita a capacitatii pe timpul sarbatorilor de iarna, dupa declinul puternic al cererii.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
O data ce constructorul descopera posibile vestigii, el este obligat sa cheme arheologii care decid daca lucrarile pot continua.
Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. ... Sunt foarte curios de cum va evolua brandul in viitor, cat de competenti sunt inginerii de la Renault si cata incredere au cei din Franta in constructorul romanesc".
Din cauza blocajului financiar, constructorul grec a dat faliment si a lasat statul roman cu ochii in soare si drumul distrus pe alocuri. ... Constructorul care a castigat licitatia a fost firma greaca Proodeftiki.
Constructorul a reusit sa devieze canalizarea care traversa kilometrul zero al orasului si va avea front de lucru la pasaj Lucrarile la pasajul suprateran care va traversa kilometrul zero al Craiovei se vor inteti incepand de astazi, dupa mai bine de trei luni in care constructorul, pe langa munca la obiectivul in sine, s-a "luptat"
google-analytics.com