Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.63 secunde)
Fiecare are varianta proprie a adevarului, in care celalalt este intruchiparea raului, Suciu spunand despre Gurgu ca este un proxenet plin de bani care vrea cu orice pret sa preia Primaria Ciobanu, dupa ce a pierdut lamentabil alegerile din 2008 si care il ameninta constant cu moartea, in timp ce Gurgu sustine ca Suciu si-a pus consilierul personal, angajat al primariei, sa-i omoare familia.
Cererea a fost aprobata de minister, Argesul a fost de acord, Prefectura Dolj si-a deschis larg bratele, iar familia Vladoi s-a reunit. ... Intrebat daca este prieten cu familia Vladoi, prefectul Florin Stancu a explicat ca "ii cunosc pe amandoi, dar nu se poate spune acest lucru.
Tatal micutei, un producator muzical american se inrudeste cu familia regretatului star american. ... Se pare ca familia lui Ruffin este ruda indepartata cu familia lui Michael Jackson.
El a mai spus ca, in anul 2009, Familia Regala a fost in prima linie a vietii publice, sustinand sute de actiuni in tara si in strainatate, si i-a asigurat pe romani ca, in 2010, ea va fi prezenta in Bucuresti si in intreaga tara, precum si in Europa, incercand sa aduca un viitor mai bun romanilor.
Fostul premier a afirmat ca isi doreste ca romanii sa redescopere solidaritatea in sensul de a trece de "micul nostru univers si sa ne gandim la faptul ca "familia noastra mare" are si ea nevoie de un "sentiment de legatura" si, mai ales, de optimism".
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX. ... Familia presedintelui se afla de mai multe zile la malul marii.
nu cu Regele ar putea sa aiba actualul presedinte un conflict, ci cu altcineva din familia acestuia. ... Basescu stie sigur, spre exemplu, ca exista o relatie foarte stranie, secreta, intre Dan Voiculescu si familia regala.
Oamenii calatoresc, isi implinesc visele si incearca sa-si consolideze familia si viata, spre binele generatiilor viitoare. ... Regina si cu mine, alaturi de familia noastra, vom continua sa facem ceea ce am facut intotdeauna:
Blaga mi-a atacat familia. Sursa raului e Basescu Vasile Blaga a depasit limita atacurilor politice, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Sibiu, aratand ca liderul PDL a ajuns sa-i atace familia, doar pentru ca a stat prea aproape de Traian Basescu, catalogat de prim-ministru drept "sursa raului".
Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca "pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare". ... Pe unde atingi familia Basescu coruptia e in floare", a sustinut Sarbu.
ca petrece prea putin timp cu familia. ... Impatimit de muzica si filme Chiar daca nu petrece atata timp cat si-ar dori cu familia, Mihai Tudor isi incarca bateriile in mijlocul celor dragi. ... "Familia are o importanta covarsitoare in succesul personal.
„Muncesc în primul rând pentru familia mea“Urmatorul pas este acela de a stabili si adera la limitele firmei, în conformitate cu prioritatile fixate. ... Desi pentru ea este mai importanta familia, e nevoita sa stea foarte putin cu cei dragi.
„Muncesc în primul rând pentru familia mea“Urmatorul pas este acela de a stabili si adera la limitele firmei, în conformitate cu prioritatile fixate. ... Desi pentru ea este mai importanta familia, e nevoita sa stea foarte putin cu cei dragi.
Din cele 46 de miliarde de lei au fost achizitionate noua proprietati imobiliare, opt terenuri situate în statiunea Azuga si un imobil din Bucuresti.Familia Popescu detine cinci apartamente în Bucuresti, achizitionate pe parcursul a zece ani, între 1995 - 2005, precum si o casa de vacanta în Azuga, din 1997.
Familia Sarcina este una dintre cele mai bogate din judetul Gorj, cel putin asa se sustinea în Topul celor mai bogati români, dat publicitatii în urma cu trei ani.
depozitele la termen, depozitele cu dobânda progresiva (Progresso), Depozitul 1.000 si conturile din familia ATU.
depozitele la termen, depozitele cu dobânda progresiva (Progresso), Depozitul 1.000 si conturile din familia ATU.
La fel se întâmpla cu toata familia. Poti sa fii cel mai bun platnic la achitarea în termen a ratelor bancare, sa nu fi avut nici macar o zi întârziere, sa fi depus lunar o rata usor mai mare pentru a te asigura ca nu a crescut dobânda peste noapte.
"Helin e numele surorii mele" Familia Stroe detine doua supermarketuri si alte spatii comerciale pe care le-a inchiriat, doua autocare pentru transport intern si international inchiriate unor agentii, doua limuzine albe pentru diverse evenimente, un hotel de patru stele si unul de trei stele.
De la ora 7.00 de dimineata, familia Barbu intra in solar, in comuna doljeana Bratovoiesti. ... Toata familia munceste in solar, de la bunici si pana la nepoti.
google-analytics.com