Cautare

196 de rezultate pentru "computer" (2.86 secunde)
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... La una dintre intrebarile adresate de jurnalisti, Sanctitatea sa spune ca exista un atasament prea mare fata de computer, care este o boala psihologica, transmite Radio Vatican.
Apple Computer nu se face vinovata de incalcarea acordului incheiat cu Apple Corps - casa de productie detinuta de legendara trupa The Beatles.
Acesta este un program care, odata instalat pe un computer va permite sa vedeti toata activitatea de pe acel computer:
Folosirea unui link inselator este suficienta pentru a infecta un computer. ... Aceste retele pirat presupun programe ce se instaleaza singure, fara a fi observate de catre proprietarul unui computer infectat, si sunt gestionate in comun de la distanta de catre un server.
Pentru al patrulea an consecutiv, sistemul BlueGene al IBM a fost desemnat cel mai rapid computer din lume. ... In ceea ce priveste Batranul Continent, cel mai rapid computer este Tera-10, care se afla in Franta.
Cu totii au savurat scena in care actrita apare complet dezbracata la dus, insa dupa ce au privit mai atent au realizat ca este vorba de o scena generata pe calculator (CGI - Computer Generated Imagery). ... O nevinovata pacaleala Computer Generated Imagery.
Cel mai MIC COMPUTER din LUME a ajuns in ROMANIA. ... Poate fi conectat la orice monitor HDMI care devine automat un computer complet functional, inclusiv televizorul.
Boc si filosofia evolutiei computer vs automobil Premierul admite ca pretul automobilului electric va fi, la inceput, ridicat, dar sustine ca, in timp, va deveni accesibil.
"In anii 80‘ ni se parea de domeniul SF-ului sa avem un computer in telefon sau in masina, dar acum le avem.
In genere, ibidem) Cand poezia pierde legatura cu existenta cotidiana, se depersonalizeaza, pare scrisa nu la computer, ci de un computer:
Iar ideea ca Universul nostru este o fictiune generata de un cod de computer ar putea rezolva o serie de neconcordante si mistere despre Cosmos. ... Acest lucru se poate realiza si printr-o simulare pe computer.
Acolo exista vreo 800 de metri patrati care sunt nefolositi si poate reusim, printr-un parteneriat public-privat, sa atragem bani privati pentru ca acolo sa se faca un centru de diagnostic, care ar veni sa dubleze aparatura pe care o avem in spital, la nivel de imagistica, fiind vorba despre un computer tomograf, despre un RMN si alta aparatura de inalta performanta", a precizat liberalul Paul Ichim.
Potrivit datelor CHR Consulting, cel mai mare interes l-au starnit marcile ProntoWash, Computer Troubleshooters si Say: ... Computer Troubleshooters este prezenta in Romania din 2005 si ofera clientilor sai servicii de suport si asistenta tehnica prin instalarea, configurarea si functionarea in parametrii optimi a sistemelor informatice integrate.
Microsoft a dezvoltat o noua tehnologie pentru ca utilizatorii sa poata plati pe ora folosirea unui computer in propriile locuinte, intr-un mod similar celui in care multi oameni folosesc cartele pre-paid pentru telefoane celulare. ... Apoi achizitioneaza cartele pre-paid pentru a avea acces la computer, in propria locuinta.
Cercetatorii italieni au pus la punct un computer care poate fi purtat pe mana, intocmai ca un ceas. ... Pentru viitor, Eurotech vizeaza si crearea unui "computer de purtat", gandit pentru fiecare categorie de angajati.
Permisul pentru computer Indiferent de specializarea pe care o aveti, una dintre conditiile impuse in ultima perioada de catre angajatori este aceea de a avea cunostinte minime de calculator.
Fundatia European Computer Driving Licence (ECDL) face apel catre guverne sa ia în considerare diviziunea digitala, atentionând ca, potrivit studiului Uniunii Internationale de Telecomunicatii pe anul acesta, 83% din populatia globala nu foloseste internetul, conform unui comunicat de presa, citat de NewsIn.De Ziua Internationala a Societatii Informationale, ECDL aduce în prim-plan nevoia urgenta de a diminua divizarea digitala si recunoaste impactul profund pe care tehnologiile informationale si de comunicare îl au asupra vietii oamenilor, facând un apel catre organizatiile internationale si nationale pentru a conlucra în dezvoltarea unor programe fiabile de crestere a nivelului culturii digitale în lume.  Divizarea digitala ameninta statele în curs de dezvoltare Aproximativ opt milioane de oameni din întreaga lume au participat la programele ECDL/ICDL si, totusi, divizarea digitala continua sa ameninte tarile în dezvoltare si sta în calea atingerii obiectivelor de dezvoltare Millennium ale Natiunilor Unite.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
De ce va deveni Google Plus singurul produs Google Nu stiu cum vi se pare dumneavoastra ca merge treaba pe Google Plus, dar Mike Elgan de la Computer World crede ca va zdrobi concurenta din mediile sociale. ... Sursa Computer World
Computer Mouse: ... Compania din Fremont, CA la lansarea revolutionarului computer mouse a avut ca si campanie de publicitate: "Navigarea pe net nu a fost niciodata mai usoara - cu ProAgio (49.99 dolari), incredibilul pc mouse cu cinci butoane.
google-analytics.com