Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (7.64 secunde)
SIF Moldova ocupa ultima pozitie in clasamentul celor cinci SIF, cu un profit de 26,1 milioane de lei. (M.C.I.)
Capitala Romaniei ocupa tot pozitia 58 si in clasamentul realizat in functie de nivelul salarial mediu, cu 13,1% din media New Yorkului.
Raportul masoara, de asemenea, si reglementarile privind creditarea, taxele, comertul exterior, puterea contractelor comerciale si inchiderea unei afaceri. Pozitia in clasamentul general al conditiilor de afaceri este determinata printr-un scor mediu care evalueaza toate aceste criterii.
Raportul masoara, de asemenea, si reglementarile privind creditarea, taxele, comertul exterior, puterea contractelor comerciale si inchiderea unei afaceri. Pozitia in clasamentul general al conditiilor de afaceri este determinata printr-un scor mediu care evalueaza toate aceste criterii.
Astfel, intr-un top al bancilor, Volksbank a urcat pe locul 11 de pe 15, in clasamentul activelor, OTP a ajuns pe 16 de pe 22, iar Piraeus a trecut pe locul 18, in timp ce o scadere zgomotoasa a fost inregistrata de catre ING Bank de pe 4 pe 9.
Faptul ca imobiliarele sporesc pe zi ce trece averea din conturile oamenilor de afaceri este confirmat si de clasamentul realizat la nivel national de revista Capital (Topul celor mai bogati 300 de romani).
Finlanda, cea mai competitiva tara Un studiu realizat de specialisti din mediul universitar, preluat de Reuters si citat de NewsIn, a plasat orasul Bruxelles in topul celor mai competitive regiuni din UE. Clasamentul a fost realizat de specialistii universitatilor Sheffield din Marea Britanie si George Washington din Statele Unite.
In acest top, care apare in lucrarile de specialitate din domeniu, Romania ocupa locul trei la nivel european si patru la nivel mondial, potrivit Mediafax. Clasamentul s-a realizat pe baza indicelui european de eficienta, aplicat in cazul tuturor tarilor care au intrat in top.
Contrar primelor doua locuri din clasamentul de mai sus, aici acestea se inverseaza, pe locul doi situandu-se Opel cu doar 23.074 masini, urmat pe locul trei de Ford, cu 14.696 unitati vandute.
Romania se situeaza in clasamentul CEROPE intre Brazilia (locul 44, medie a rangurilor de 38,5) si Africa de Sud (locul 46, medie de 40,58).
In ultima perioada, chiria a crescut atat de mult, incat Avenue des Champs Elysees din Paris a detronat artera Causeway Bay din Hong Kong, urcand pe pozitia a doua in clasamentul general.
In clasamentul scolilor cu cele mai numeroase cereri conduc in continuare unitatile din sudul judetului, desi nu aici locuiesc cei mai saraci elevi.
Prezenta si in Romania, la nivel global, UniCredit va controla o retea de 9.200 de unitati si active totale de 960 de miliarde de euro, cu 40 de milioane de clienti din Italia pana in Rusia, ocupand prima pozitie in clasamentul celor mai mari institutii bancare din Europa de Est.
In ceea ce priveste numarul de cladiri, pe primul loc in clasamentul constructiilor se afla cladirile rezidentiale, cu o crestere de 34,8%.
Franta continua sa domine clasamentul vanzarilor pe tari, cu 14.915 vehicule vandute de la inceputul anului 2007, locul secund fiind ocupat de Germania, unde vanzarile au crescut cu 188% fata de primul semestru din 2006, ajungand la 8.357 unitati.
Clasamentul se incheie cu Mangalia, unde sunt aproape 5.500 de turisti, din care 290 straini, Techirghiol, cu 2.500 de turisti si plajele din municipiul Constanta unde se relaxeaza aproximativ 900 de turisti.
Astfel, potrivit Biroului de statistica european Eurostat, ritmul de crestere a lucrarilor de constructii din Romania este de circa trei ori mai alert decat media Uniunii Europene.¥ara noastra se situeaza pe locul cinci in topul statelor membre ale UE, clasamentul fiind condus de Bulgaria, potrivit Eurostat.
Ocupantele primelor locuri in clasamentul mondial al veniturilor sunt statele care dispun de rezerve petroliere semnificative precum Arabia Saudita sau Emiratele Arabe Unite, cu salarii de peste 220.000 de dolari.
Profitul brut cumulat al primelor zece companii din clasamentul realizat de CNIPMMR pentru 2006 atinge aproape 7,5 miliarde de lei.
Ritmul de crestere a costului cu forta de munca a incetinit usor in al doilea trimestru in Romania, insa continua sa ocupe locul doi in clasamentul statelor UE, depasind de peste sapte ori media celor 27 de state membre, potrivit Biroului de statistica al UE, Eurostat.
google-analytics.com