Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (2.70 secunde)
Iata cum arata clasamentul partidelor, dupa optiunile de vot ale celor intervievati in sondaj: 1. PSD - 38,8% 2.
Din "Top 100 Women of Weed", asa cum a fost numit clasamentul, mai fac parte Drew Barrymore, Cameron Diaz, Stella McCartney sau Megan Fox.
Pe de alta parte, primele locuri din clasamentul diminuarilor de buget sunt ocupate de Ministerul Economiei (-75,3 milioane lei), Ministerul Finanţelor (-58,1 milioane lei), Secretariatul General al Guvernului (-50,6 milioane lei) si Ministerul Educaţiei (-40 milioane lei).
Ei bine, situatia s-a schimbat mult fata de anii precedent, iar PDL este departe de a conduce clasamentul. Astfel, potrivit sondajului CCSB, prezentat de Antena 3, situatia sta astfel:
Ea a adaugat ca Ponta si Crin Antonescu "sunt fruntasi in ceea ce priveste absentele in Parlament si se bat pentru locul fruntas in clasamentul celor care nu trec pe la Parlament", precizand ca "‘acestia sunt cei pe care ii vedeti in fiecare seara pe la anumite televiziuni.
Adica se pot spala pe cap cu alianta lor, fiindca el va sta de vorba cu un partid care si-a luat de unul singur procentele, chiar daca va iesi pe locul doi in clasamentul alegerilor.
Daca in primele 6 luni ale mandatului (iulie - decembrie 2009), Romania s-a aflat pe ultima pozitie la acest capitol (locul 27 din 27 de state membre), in clasamentul intocmit doar pentru anul 2011 Romania a urcat pana pe pozitia a 16-a.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 5 : Traian Basescu, la 60 de ani 5.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 3 : Sondaj IMAS: USL, in topul preferintelor 3.
Şi in conditiile acestea am putea gandi la o apropiere intre majoritatea actuala si USL, dar care nu ar schimba in mod radical clasamentul, ci mai degraba ar micsora distantele", a spus Parvulescu.
S-ar putea trage concluzia ca nu Parlamentul, ci Guvernul care a rapit functia legiuitoare a celui dintai ar trebui sa scada in clasamentul increderii publice.
Seful statului a aratat ca autoritatile romane sunt gata sa conlucreze indeaproape cu Ambasada Tarilor de Jos pentru a construi o argumentatie solida in favoarea Romaniei, astfel incat mandatul asteptat din partea Parlamentului de la Haga sa fie unul pozitiv in perspectiva Consiliului JAI din septembrie a.c.", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.Seful statului a subliniat in discutiile cu diplomatul olandez excelenta cooperare economica in plan bilateral, Olanda ocupand primul loc in clasamentul investitorilor in societati comerciale cu participare straina la capitalul social, precum si unul dintre primele locuri intre partenerii comerciali ai Romaniei.Presedintele Basescu i-a adresat felicitari pentru desemnarea ca ambasador in Romania, precum si urari de succes in activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare in tara noastra.
Clasamentul mai arata ca Victor Ponta, Sorin Oprescu si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in preferintele electoratului, fiind urmati de Mihai Razvan Ungureanu, Dan Voiculescu si Vasile Blaga.
Astfel, in luna iulie 2013 s-a inregistrat public la nivel European succesulRomaniei care a urcat pe penultimul loc in clasamentul puterii de cumparare, masurata, cum spuneam prin consumul individual efectiv pe locuitor.
Un Panteon reprezinta, altfel spus, examenul pe care o comunitate nationala il da in fata istoriei, castigandu-si astfel un loc, din acest punct de vedere, in clasamentul mondial pe natiuni.
In clasamentul modelelor de import situatia se prezinta ca si anul trecut, Renault Clio conducand cu 3.407 unitati, urmat de Renault Megane - 3.186 (aceasta masina ocupa in primele noua luni ale anului 2003 cea de-a treia pozitie), si Skoda Octavia (2.996 unitati), pozitionata anul trecut pe locul secund.
In ceea ce priveste autoturismele de import, primele doua pozitii in clasamentul vanzarilor au fost ocupate de aceiasi producatori ca si in 2003:
Cele doua mari banci olandeze din piata romaneasca au facut rocada in clasamentul pe active, ING devansand pe pozitia a cincea ABN Amro.
In ciuda cresterii costurilor de trai, Londra a avansat doar un loc in clasamentul primelor sapte destinatii, situandu-se in continuare in urma oraselor Tokyo, Osaka, Oslo, Paris, Copenhaga si Zürich.
Astfel, la acea data, in clasamentul tarilor candidate, Romania se afla pe locul doi, dupa Polonia (34 de miliarde de euro) si la mare distanta de urmatoarele clasate Bulgaria (11,7 miliarde de euro), Ungaria (11,5 miliarde de euro) si Cehia (10,4 miliarde de euro).
google-analytics.com