Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (6.43 secunde)
Romanescu are si cel mai bun procent de loialitate fata de votul cerut de propriul partid, respectiv 98,5% (locul 31 in clasamentul general).
Delfinii, mai inteligenti decat cimpanzeii Cimpanzeii au ocupat pentru mult timp prima pozitie in clasamentul inteligentei animale, insa cateva studii recente combat aceasta parere.
El ocupa de cativa ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, intocmit de revista Forbes, cu o avere de circa 50 de miliarde de dolari.
Pe locul al treilea se afla independentul Petru Lificiu - 2 referiri, 2 aparitii in context neutru, in timp ce ceilalti deputati nu au intrat in clasamentul parlamentarilor care au aparut la posturile nationale de radio si televiziune.
In clasamentul neincrederii, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a obtinut 17%, urmat de ministrul educatiei Mihai Hardau, cu 16%. Urmatoarea pozitie a fost ocupata de ministrul justitiei, Monica Macovei (13%).
Gazdele, aflate pe penultimul loc in clasamentul Seriei I, au oferit o adevarata lectie de daruire si, ca urmare, o victorie categorica la care nici cei mai optimisti suporteri nu se asteptau.
Situatia s-a schimbat radical dupa centralizarea finala a datelor, PSD obtinand cele mai multe voturi valabil exprimate. Clasamentul final se prezinta astfel:
Chiar si asa, parlamentarii galateni nu sunt inclusi nici in clasamentul celor 10 deputati care au votat de cele mai multe ori altfel decat majoritatea grupului parlamentar de apartenenta, dar nici printre cei 10 parlamentari cei mai loiali la vot fata de partid.
Majoritatea ingroasa plutonul de mijloc Situatia de mijloc pare sa-i prinda foarte bine pe cei trei senatori galateni, Carol Dina (PRM), Viorel Stefan (PSD) si Paul Pacuraru, care nu au iesit foarte mult din tipare in ceea ce priveste numarul de interpelari, luari de cuvant sau activitatea din teritoriu, ei situandu-se undeva la mijlocul clasamentul privind activitatea senatorilor.
Potrivit Amosnews, desi in clasamentul general continua sa conduca, tot mai des presedintele pierde primul loc in clasamentele zilnice. O severa declasare a inregistrat marti, cand presedintrele coboara - in premiera absoluta - tocmai pe locul 8.
In clasamentul de prezenta facut de Institutul pentru Politici Publice sunt in primii 15%, am 20 de initiative parlamentare si 60 de intrebari si interpelari", a subliniat Mironescu.
La acelati capitol, premierul Calin Popescu Tariceanu ti presedintele PD-L Emil Boc intrunesc fiecare cate 23 la suta, in timp ce liderul PNG-CD, George Becali, si cel al PRM, Corneliu Vadim Tudor, incheie clasamentul cu 18 si respectiv 15 la suta.
Tara noastra este singurul stat din UE in care parlamentul se afla in clasamentul institutiilor corupte. Transparency International a dat publicitatii ieri Barometrul Global al Coruptiei 2009.
Daca nu se descurca la alegerile dintr-o comuna, ce o sa se intample la prezidentiale?", a intrebat Morega, care s-a declarat extenuat de munca pe care a depus-o pana in prezent la Camera Deputatilor, desi statistica oficiala arata ca se afla in clasamentul alesilor cu cele mai putine prezente la sedinte.
Clasamentul a fost realizat pe baza unei metodologii de cuantificare a pozitiilor strategice (presedinti, vicepresedinti, chestori etc.) obtinute in Parlamentul European prin intermediul unui sistem de punctaj ce poate fi consultat in anexa.
In fine, in 11 noiembrie, cu putin inaintea alegerilor, intr-un sondaj Metro Media Transilvania, clasamentul candidatilor arata cam asa: Iliescu - 44,5%, Stolojan - 15,9%, Isarescu - 12,5%, Vadim Tudor -11,8%.
Iata clasamentul cu procentele obtinute de cei 4 conform raspunsurilor, aparut pe site joi, 18 februarie 2010, la ora 14,00:
In procente, clasamentul privind cel mai slab presedinte este urmatorul: 1. Traian Basescu: 50,5 % 2. Emil Constantinescu: 22,5 % 3.
Parlamentarii botosaneni nu se regasesc nici in topurile realizate de reprezentantii IPP in ceea ce propunerile legislative si nici in clasamentul cu cele mai multe si cele mai putine luari de cuvant in plen.
In clasamentul intocmit de Strasbourg, Romania mai este surclasata doar de Rusia si Turcia, state care insa nu fac parte din UE.
google-analytics.com