Cautare

372 de rezultate pentru "clasamentul" (2.55 secunde)
Astfel, daca anul trecut Bucurestiul se afla pe locul 112 in clasamentul mondial, capitala a avansat pana pe pozitia 91, in timp ce Kiev ocupa locul 93, iar Belgrad - 108.
In competitie s-au inscris 510 institutii de credit, numar-record pentru clasamentul organizat de revista britanica de la infiintarea premilor, in anul 2000.
Daca alte tari din regiune au alunecat in clasamentul din acest an, in privinta gradului de atractivitate, Romania, alaturi de Bulgaria si Slovacia, se afla printre debutantii-surpriza ai clasamentului din acest an, gratie unui climat considerat atragator pentru investitori.
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Clasamentul anual al celor mai poluante modele de autovehicule de pe mapamond, dat recent publicitatii de Consiliul American pentru Economisirea Eficienta a Energiei (ACEEE) indica pe primul loc o masina americana fabricata de cunoscutul producator yankeu Dodge.
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Prima pozitie in clasamentul vanzarilor pe segmentul masinilor de import a fost ocupata, in intervalul analizat de Renault, cu 10.744 de unitati, marca franceza fiind urmata de Skoda cu 9.300 de unitati , Volkswagen cu 8.400 de unitati, Opel, cu 6.300 de unitati si Ford, cu 5.100 de masini.
In clasamentul celor care si-au cautat cazare pe Internet au mai intrat si statiunile Neptun cu 3.753 de cautari, Vama Veche, cu putin peste 3.000, si Eforie Sud, cu 2.626 de accesari.
O situatie sub semnul intrebarii este cea in care se afla trei firme care au doar cate un angajat si totusi au profit record, ocupand pozitiile 2, 7, 10 in clasamentul microintreprinderilor.
Bucurestenii au fost urmati in clasament de populatia si firmele din judetele Cluj, care au imprumutat echivalentul a 8,4 miliarde lei, Timis (7,07 miliarde lei), Constanta (6,87 miliarde lei) si Brasov (5,78 miliarde lei).In total, locuitorii si firmele din Bucuresti si din cele patru judete mentionate au luat aproximativ jumatate din creditele acordate de banci in toata Romania pana la jumatatea acestui an.La polul opus s-au situat persoanele si companiile din judetele Covasna, care s-au imprumutat in lei si valuta cu echivalentul a doar 939 milioane lei, Giurgiu (1,04 miliarde lei) si Tulcea (1,18 miliarde lei), se mai observa in raportul despre comportamentul financiar al populatiei si firmelor publicat de banca centrala.Firmele din capitala si bucurestenii se afla pe primul loc si in clasamentul restantierilor, cu datorii neplatite la banci de 488 milioane lei.Urmatorii in clasamentul restantelor sunt firmele si populatia din Brasov, cu datorii de 138 milioane lei, urmati de Timis (78 milioane lei).
Media la nivelul celor 27 de tari se situeaza la 40 de ore efective de munca pe saptamana iar clasamentul pe tari este inchis de Franta -37,7 ore (37 h si 42 min), Italia - 38,4 ore (38 h si 24 min) si Danemarca - 38,6 ore (38 h si 36 min).
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
Bani frumosi din constructii si servicii medicale Pe locurile trei si patru in clasamentul intocmit de DGFP Dolj se situeaza doua persoane care au obtinut venituri din constructii, de 460.500 de lei fiecare.
La randul sau, Top 300 Capital, lansat in urma cu cateva zile, deschide clasamentul celor mai bogati romani cu Ion Tiriac, a carui avere este estimata la 1,8-2 miliarde de euro si continua cu Dinu Patriciu, estimand averea sa la 1,5-1,6 miliarde de euro.
Bulgaria si Polonia aveau in 2007 cate cinci regiuni, iar Ungaria avea patru prezente in clasamentul celor mai sarace. Singurele exceptii din Romania, care nu apar in clasamentul celor mai sarace din Uniunea Europeana sunt regiunea Bucuresti - Ilfov si regiunea de Vest.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
Tarile baltice conduc si in clasamentul inmatricularilor de masini noi pe primele trei luni - Letonia: ... Volkswagen ramane lider In clasamentul companiilor producatoare, grupul Volkswagen ocupa prima pozitie in T1 2011, cu 740.965 de unitati vandute, in crestere cu 5,6%, urmat de PSA, cu 510.003 unitati.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu. ... In clasamentul pe perechi, Tecau si Robert Lindstedt se afla pe locul 4, cu 810 puncte.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune" ... Niculescu si-a egalat astfel cea mai buna pozitie in clasamentul WTA.
google-analytics.com