Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (2.52 secunde)
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Clasamentul pe medalii la zi. ... Potrivit clasamentului oficial, care tine cont de valoarea medaliilor (aur, argint sau bronz), si nu neaparat de numarul lor, clasamentul pe medalii la data de 14 August 2016 se prezinta astfel:
Vezi CLASAMENTUL Romania a remizat, duminica, 0-0 cu Danemarca pe Cluj Arena intr-un meci din etapa a 5-a a Grupei E din preliminariile CM 2018. ... Clasamentul grupei E Clasamentul in acest moment, dupa incheierea jocurilor din aceasta runda arata astfel:
Romania a urcat 4 locuri, pana pe pozitia 41, cu 737 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicitatii joi. ... Primele 10 pozitii in clasamentul FIFA-Coca Cola sunt ocupate de urmatoarele nationale:
Cat priveste zona sportiva, sanctiuni, reprogramari de meciuri sau decizii privind clasamentul, acestea apartin in exclusivitatea organizatorului de competitii, LPF sau FRF. ... Clasamentul play-off-ului este urmatorul: ... Clasamentul play-out-ului este urmatorul:
Popor in clasamentul fericirii De ce s-a nimerit sa fie-asa Popor suit frumos in seaua firii Sa fii descalecat si umilit Pus jos in clasamentul fericirii?
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Romania ocupa penultimul loc, devansind doar Turcia, iar expertii Comisiei Europene spun ca 83% din firmele romanesti nu sint absolut deloc inovative, asa s-a facut clasamentul, ceea ce va insemna pentru noi o povara in plus la integrarea in UE.
Platforma online Global Fire Power a prezentat clasamentul puterilor militare. Romania ocupa locul 47 in clasamentul puterilor militare pentru anul 2023.
Reprezentantii a noua ligi si fundatii romanesti din Covasna fac apel la factorii politici si civici sa initieze o scrisoare deschisa catre Guvern, prin care sa se solicite demiterea prefectului Gyorgy Ervin.
Marile ligi de fotbal ale Europei se pregatesc de reluarea campionatelor, mai putin Ligue 1 care a decis suspendarea definitiva a sezonului in curs si a desemnat-o campioana pe PSG.
Primaria Targu Jiu a aprobat organizarea acestei manifestatii, in urma solicitarii depuse de mai multe ligi si asociatii ale pensionarilor.
Purtatorul de cuvint al PSD Galati, Claudiu Brinzan, a spus ieri ca, daca Basescu are incredere in iubirea pe care electoratul i-o poarta, nu are nici un rost sa aranjeze infiintarea unei asa-zise ligi civile.
Infiintarea unei ligi a tinerilor alesi locali si a Academiei Liberale sunt alte doua proiecte prioritare ale TNL", a mai precizat Teliceanu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Ploiesti, la o intrunire a Ligi i Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca "Traian Basescu o sa plece, probabil, ca Mubarak", liderul social-democrat acuzandu-l pe seful statului ca "a vandut Romania".
Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
Din Antalya la Brasov LPF a anuntat programul etapelor 19 si 20 din Liga 1. Jocul FC Brasov - Pandurii deschide sezonul oficial al primei ligi in 2012, vineri, 2 martie, ora 18.00.
Puterea unui candidat la FRF este data de suportul primit din partea membrilor afiliati si daca vrei sa ai acest suport trebuie sa ai o viziune despre dezvoltarea fotbalului, sa ai proiecte, sa ai initiative pentru fiecare categorie de varsta, fotbalul nu inseamna numai primele ligi.
Nici nu putea fi altfel, din moment ce lotul e alcatuit in cea mai mare parte din fotbalisti pentru care soarele primei ligi a dogorit acum pentru prima data.
Ultima etapa a primei ligi a fost grea pentru gazde. Din cele noua echipe care au evoluat pe teren propriu, doar doua au reusit sa invinga, Steaua si Pandurii, in rest inregistrandu-se patru victorii ale oaspetilor si trei remize.
google-analytics.com