Cautare

61454 de rezultate pentru "clasamentul din onoare fotbal" (6.74 secunde)
Salariatii din Romania si Bulgaria au cele mai multe ore de munca efective pe saptamana din Uniunea Europeana, cu aproape doua ore peste media celor 27 de state membre si cu patru ore mai mult decat angajatii din Franta, potrivit unui studiu EIRO care evalueaza datele din trimestrul patru din 2007.
La randul sau, Top 300 Capital, lansat in urma cu cateva zile, deschide clasamentul celor mai bogati romani cu Ion Tiriac, a carui avere este estimata la 1,8-2 miliarde de euro si continua cu Dinu Patriciu, estimand averea sa la 1,5-1,6 miliarde de euro.
Clasamentul si programul Romaniei VIDEO Romania - Feroe 1-0. Tricolorii si-au pastrat prima pozitie in clasamentul grupei F din preliminariile pentru Euro 2016 dupa un succes la limita obtinut duminica seara, la Ploiesti, contra reprezentativei Insulelor Feroe.
A castigat turneul de la Montreal Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a invins-o in finala cu 7-6 6-3 pe americanca Madison Keys.
Hong Kong si Japonia au viteze de 8,6 Mbps, respectiv 8 Mbps, iar Romania 6,8 Mbps, crestere de 7% fata de primul trimestru din 2010.
Dispute din cauza finantarii Catedralei Neamului Recent, membrii Asociatiei Secular-Umaniste din Romania (ASUR) au initiat o petitie online, sub forma unei scrisori deschise, adresata primarilor si consilierilor locali, carora le solicita sa refuze cererile Bisericii Ortodoxe Romane de finantare a Catedralei Mantuirii Neamului.
Daca duminica viitoare ar fi organizate alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 40% din voturi. Clasamentul celorlalti candidati ar fi urmatorul: ... In ceea ce priveste intentia de vot la partide, pentru alegerile europarlamentare, clasamentul CSOP este urmatorul: ... Elena Basescu este creditata cu 4 la suta din intentiile de vot.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu.
E o sansa foarte mare pentru spadasinele din lotul Romaniei, multiple medaliate la campionatele mondiale, europene si la concursuri de Cupa Mondiala. ... "Rezultatele din acest ciclu olimpic au hotarat.
Clasamentul a tinut cont de 42 de presedinti, pentru ca Grover Cleveland a avut doua mandate intrerupte de o pauza, fiind al 22-lea, respectiv al 24-lea presedinte american.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova. ... si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
Romania, LOCUL 1 in clasamentul coeficientilor UEFA Victoriile obtinute, joi, de Astra, Pandurii si Petrolul in meciurile din mansa a doua a turului II preliminar al Europa League au facut ca Romania sa treaca pe primul loc in clasamentul coeficientilor pentru sezonul 2013-2014.
Site-ul Ziare.com va prezinta rezultatele inregistrate in meciurile programate luni in grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, din care face parte si Romania GRUPA F Finlanda - Feroe 1-0 (Pohjanpalo '23) Irlanda de Nord - Ungaria 1-1 (Lafferty '90+3 / Guzmics '74) Romania - Grecia 0-0 Clasamentul dupa aceasta etapa:
Structura guvernamentala trebuie sa ia in considerare faptul ca toate cultele cu existenta legala din Romania reprezinta o structura cu credibilitate recunoscuta, care poate fi de mare ajutor cetatenilor, in domenii cum ar fi protectia sociala, sanatatea publica, educatie si cultura.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Astfel, daca anul trecut Bucurestiul se afla pe locul 112 in clasamentul mondial, capitala a avansat pana pe pozitia 91, in timp ce Kiev ocupa locul 93, iar Belgrad - 108.
Achizitia Bancii Comerciale Romane (BCR) de grupul austriac Erste Bank s-a situat pe locul sase in clasamentul tranzactiilor de pe piata serviciilor financiare din Europa, in functie de valoare, potrivit unui studiu realizat de firma de servicii de consultanta PricewaterhouseCoopers (PwC).
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup. ... USD), toate trei din industria petroliera.
In clasamentul celor care si-au cautat cazare pe Internet au mai intrat si statiunile Neptun cu 3.753 de cautari, Vama Veche, cu putin peste 3.000, si Eforie Sud, cu 2.626 de accesari.
google-analytics.com