Cautare

61496 de rezultate pentru "clasamentul din onoare fotbal" (6.06 secunde)
Potrivit celei mai recente editii a raportului "Doing Business", Romania va ajunge de pe locul 45, in acest an, pe 55 din 183 in clasamentul statelor care ofera cele mai bune conditii de dezvoltare a afacerilor.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
ROMANIA - DANEMARCA 0-0 in Grupa E din preliminariile CM 2018. Vezi CLASAMENTUL Romania a remizat, duminica, 0-0 cu Danemarca pe Cluj Arena intr-un meci din etapa a 5-a a Grupei E din preliminariile CM 2018. ... Atacantul lui LudogoreÈ› a trimis mult peste poarta din 6 metri!
Tenismana romana a obtinut ieri o victorie fabuloasa la Australian Open, eliminand-o inca din turul inaugural pe australianca Samantha Stosur, castigatoarea US Open in 2011 Romanca Sorana Cirstea, locul 59 WTA, a invins-o ieri pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numarul 6 si pozitia a cincea in clasamentul mondial, si s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.
Cum arata clasamentul coeficientilor in acest moment! Cehii de la Slovan Liberec au pierdut cu 1-2 meciul cu nemtii de la Freiburg, fiind depasiti chiar de echipa germana in clasamentul grupei. ... Clasamentul coeficientilor ramane astfel neschimbat, iar Pandurii inca pot obtine puncte importante in grupe.
Irina Begu, locul 33 WTA, cea mai buna clasare din cariera Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a urcat un loc in clasamentul WTA dat publicitatii luni si se afla pe pozitia 33, cea mai buna clasare din cariera, in timp ce Simona Halep a revenit pe locul 3 mondial.
Romania ocupa locul 92 din 157 in clasamentul privind gradul de libertate a economiei realizat de Fundatia Heritage si "Wall Street Journal", fiind incadrata in categoria "in cea mai mare parte economie neliberalizata", in urma unor tari ca Moldova, Senegal, Namibia, Mali si Cambodgia.
In clasamentul pe modele masina romaneasca a ocupat locul opt, primele sapte pozitii fiind ocupate de masini franceze, conform datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA). ... Pana la Logan, clasamentul a fost completat de Renault Megane, Peugeot 308, Citroen C3 si Renault Twingo.
Romania a urcat 4 locuri, pana pe pozitia 41, cu 737 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publicitatii joi. ... In Top 20, sunt 4 echipe necalificate la Cupa Mondiala din Rusia: ... Primele 10 pozitii in clasamentul FIFA-Coca Cola sunt ocupate de urmatoarele nationale:
Conform Barometrului INSCOP â€" Adevarul, clasamentul increderii in institutiile politice interne este condus de Presedintie cu 46,3% incredere multa si foarte multa (fata de 48,9% in iulie 2015), urmata de Primarie cu 36,3% incredere multa si foarte multa (35,4% in luna iulie 2015), se arata intr-un comunicat transmis marti Pe pozitia a treia se afla Curtea Constitutionala, care se bucura de aprecierea a 35,1% dintre romani (38,2% in iulie 2015).
Romania ocupa penultimul loc, devansind doar Turcia, iar expertii Comisiei Europene spun ca 83% din firmele romanesti nu sint absolut deloc inovative, asa s-a facut clasamentul, ceea ce va insemna pentru noi o povara in plus la integrarea in UE.
Clasamentul pe medalii. Iata ce loc ocupa Romania Site-ul Ziare.com va prezinta clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de la Londra.
Clasamentul pe medalii la zi. ... Potrivit clasamentului oficial, care tine cont de valoarea medaliilor (aur, argint sau bronz), si nu neaparat de numarul lor, clasamentul pe medalii la data de 14 August 2016 se prezinta astfel:
Popor in clasamentul fericirii De ce s-a nimerit sa fie-asa Popor suit frumos in seaua firii Sa fii descalecat si umilit Pus jos in clasamentul fericirii?
Platforma online Global Fire Power a prezentat clasamentul puterilor militare. Romania ocupa locul 47 in clasamentul puterilor militare pentru anul 2023.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Am controlat mijlocul terenului o mare parte din prima repriza, am avut situatii prin Mediop si am pus presiune pe ei. Din pacate, nu am reusit sa inscriem. Dinamo a avut situatiile ei clare, din pacate, pe greselile individuale ale jucatorilor mei si puteam sa primim gol.
Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia. ... Nu cred ca in Romania se pot stabili aliante comune, din primul tur, la candidatura unui primar.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
google-analytics.com