Cautare

61496 de rezultate pentru "clasamentul din onoare fotbal" (7.57 secunde)
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj inregistreaza zeci de cazuri in care patronii si administratorii firmelor din judet vor fi trasi la raspundere personal pentru datoriile de zeci de miliarde de lei pe care societatile falimentare le-au lasat la stat.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... Nu trag de timp ca nesimtitii, nu triseaza, nu simuleaza lupta, ci lupta, din toate puterile, cu toata daruirea.
Printre cei 100 de datornici se afla si cluburile de fotbal.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi.
A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei. ... Cariera de jucator Dan Alexa a inceput sa joace fotbal la varsta de 8 ani, la CSS Caransebes, consacrandu-se pe postul de mijlocas defensiv.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Demisia de onoare. ... Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. ... Iar, pe de alta parte, ca, daca nu obtine jumatate plus unu din voturile exprimate in favoarea sa, considera ca a pierdut.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Odata cu acordarea insemnelor de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Secretarul de Stat, Jean-Marc Todeschini, a declarat:
In zilele de 19 si 20 noiembrie 1942 armata romana a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Afacerile din piata de ciocolata au atins in 2016 nivelul de 4,5 miliarde de lei, iar datele preliminarii privind evolutia din 2017 indica un avans de peste 20%.
Nici o societate din Oltenia nu a primit un premiu la "Topul Firmelor din România 2007".
Anul acesta Dinu Patriciu ocupa locul 437 in clasamentul miliardarilor lumii, care cuprinde 1.011 nume din 55 de tari.
google-analytics.com