Cautare

61496 de rezultate pentru "clasamentul din onoare fotbal" (6.56 secunde)
Astrologii au facut clasamentul atuurilor fiecarei zodii, al tau care este? ... Maya Oprescu) Clasamentul atuurilor fiecarei zodii. ... Tu atragi oamenii in jurul tau, doar privindu-i, iar la capitolul sexy se pare ca stai cel mai bine din tot clasamentul.
Industria IT din Romania a depasit-o pe cea din India. Potrivit unui studiu al Economist Intelligence Unit (EIU), tara noastra ocupa locul 40 in clasamentul competitivitatii industriei IT, cu un scor de 32,1 puncte, depasind India, clasata pe locul 46, si Bulgaria, aflata pe locul 42.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Fanii olteni spun ca au adresat aceasta scrisoare premierului pentru ca nu le-au mai ramas multe sperante dupa ce Adunarea Generala a FRF a votat, luni, excluderea Universitatii Craiova, "poate cea mai iubita echipa de fotbal din Romania".
Ca s-a ales praful de 15 ani incoace de toate echipele si eu am facut milioane in fotbal. ... Ma refer la tot ce inseamna specialisti in fotbalul romanesc, toti, de la antrenori, la presedinti, la conducatori de fotbal, toti. ... Imi reprosez esecul din seara asta, nu spun mai multe.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
"Admite recursul declarat de parata Fotbal Club FCSB S.A. impotriva incheierii din 10 mai 2021 si a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Maia Morgenstern despre titulul de cetatean de onoare al Capitalei: Am primit cu bucurie, cu mandrie, cu emotie Artista Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, spune ca a primit cu bucurie, cu mandrie si emotie vestea conferirii titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Echipa nationala a Romaniei se mentine pe locul 45, cu 603 de puncte, in clasamentul FIFA-Coca Cola pe luna aprilie, dat publicitatii, miercuri, pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial. Adversarele Romaniei in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014 ocupa urmatoarele pozitii:
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Romania a urcat 9 locuri in clasamentul FIFA si se afla pe pozitia a 37-a Nationala Romaniei a reusit un salt remarcabil, de 9 locuri, si se afla pe pozitia a 37-a a clasamentului Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA), cu 669 puncte.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
google-analytics.com