Cautare

2032 de rezultate pentru "clasamente liga 6 etapa 17" (2.71 secunde)
Romania a debutat cu stangul in Liga Natiunilor, tricolorii remizand pe teren propriu cu Muntenegru, 0-0, intr-o partida disputata fara spectatori la Ploiesti. Cu o formula standard, echipa lui Contra a dezamagit impotriva Muntenegrului, care a avut nu mai putin de 6 absenti.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
SCM Craiova joaca astazi, de la ora 17.00, pe terenul formatiei HCM Roman.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
1.Burete 2.Apa 3.Sapun 4.Ladita pentru nisip 5.Nisip pentru pisici 6.Aspirator cu aburi In mod normal pisicile obisnuiesc sa isi acopere urmele dupa ce urineaza, astfel ca atunci cand acestea isi fac nevoile pe covor in loc sa foloseasca ladita pentru nisip, acesta reprezinta indiciulunei afectiuni emotionale sau medicale.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Deputatul Danut Liga s-a reinscris in Partidul Democrat, din care a fost exclus in martie 2004. Liga a declarat ieri ca s-a reinscris in PD in urma cu doua saptamani, deoarece a considerat ca "asa este corect si normal".
"Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a. ... etapa I: ... Cerat 0-1, etapa II: ... 39 1-1, etapa III: ... 37 0-2, Cerat - Ostroveni 3-1, etapa IV: ... etapa I: ... Craiova 5-1, etapa II:
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
Echipa nationala a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul sustinut, luni, la Belgrad, in compania Serbiei, in etapa a doua a grupei 4, seria C a Ligii Natiunilor.
S-au inaugurat doar 1.000 metri din 1.800 In 2011 ar fi trebuit finalizata prima etapa din Bulevardul Buzesti - Berzei - Uranus, cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Pirvan, cu o lungime de 1,8 kilometri.
Etapa I: tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan Etapa II: tronsonul Vasile Parvan - Piata George Cosbuc Etapa III: ... In prezent, au fost finalizate lucrarile la prima etapa a proiectului., tronsonul Piata Victoriei - Vasile Parvan.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Cum poate sa se joace fotbal din februarie pana in decembrie in Liga I Hopa Mitica!! ... Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. ... Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. ... "Liga Alesilor Locali solicita conducerii PNL si specialistilor implicati in elaborarea programului de guvernare includerea unui nou set de masuri de relaxare fiscala, care sa cuprinda:
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Primul test pentru trupa lui Grigoras este programat maine, de la ora 16.00, in compania ultimei clasate din Liga a doua germana, Karlsruher SC, echipa romanilor Andrei Cristea si Ionut Rada.
google-analytics.com