Cautare

2169 de rezultate pentru "clasament liga 5 iasi" (3.86 secunde)
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
In Romania, in ultimii 30 de ani s-au cumparat la stat maximum 5-6 acceleratoare. ... IRO Iasi e fantastic, dar nu are profesor de radioterapie care sa poata educa specialisti. ... Intreaga investitie a fost atunci 5 milioane de marci.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal.
Vrem sa luam acea baza mai ales ca ne mandrim cu rezultatele din ultima perioada si vrem sa obtinem o promovare istorica in Liga 1. ... Baza sportiva trebuie sa ajunga la un standard pentru a putea fi omologat pentru Liga 1.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Oficialii botosaneni au cerut bani pentru drumuri Premierul Emil Boc si membrii Guvernului au avut ieri o intrevedere cu reprezentantii autoritatilor locale din judetele Iasi, Neamt si Suceava.
Liderii PNL si PSD participa impreuna astazi la festivitatile organizate la Iasi, cu ocazia Unirii Principatelor Romane. La evenimentele organizate pe 24 ianuarie la Iasi participa presedintele Traian Basescu, membri ai Guvernului si parlamentari, dar si oficialitati locale.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Presedintele Organizatiei Bucuresti a Partidului Conservator, Dan Liga, si-a anuntat ieri demisia din partid, acuzandu-si colegii ca au pregatit excluderea sa printr-un joc murdar. Dupa sedinta Biroului Permanent al PC, Dan Liga si-a anuntat intempestiv demisia.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Citeva fundatii si ONG-uri din orasul nostru au format Liga pentru Presedinte, care va avea rolul de a-l sprijini pe presedintele Traian Basescu.
Revelatia Roberto Dumitru Autor a trei goluri in cele doua stagii din Antalya ale pandurilor, juniorul Roberto Dumitru ar putea debuta in Liga 1 inca din acest sezon. Si Alexandru Neagu, venit de la Real Murcia, este gata pentru prima liga.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
google-analytics.com