Cautare

313 de rezultate pentru "clasament stoenesti" (3.36 secunde)
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
O alta publicatie, cotidianul Adevarul, a intocmit un clasament al primilor 500 de miliardari din Romania, pe care l-a dat publicitatii luni, cu o zi inaintea lansarii topului realizat de Capital, starnind mai multe controverse din acest motiv.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
In ciuda valorii de aproape trei ori mai reduse in trimestrul al treilea 2008 fata de perioada similara din 2007, Bucurestiul se afla pe pozitia 12 din 18 intr-un clasament al principalelor piete europene unde au fost incheiate tranzactii imobiliare in intervalul iulie-septembrie 2008.
In acest context, Brazilia si India vor urca doua pozitii in clasament. Brazilia se situa in 2007 pe locul zece in lume si urmeaza sa urce cu o pozitie pe an in 2008 si 2009, depasind Spania ca volum al PIB in dolari, conform sursei citate.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Astfel, pe primul loc in acest clasament se situeaza Bucurestiul unde au fost inregistrate cele mai multe falimente, in numar de 557.
Primul loc in top a fost ocupat de Elvetia, urmata de Ucraina, pe locul al doilea. De asemenea, Romania a fost urmata in clasament de Grecia, Canada, Brazilia si Anglia.
In clasament urmeaza marcile Renault, cu 955 de unitati (-49,8%), Volkswagen, cu 955 (-47,4%) si Opel, cu 717 masini (-50%).
Romania a fost urmata, in clasament, de Lituania si Letonia, cu rate anuale ale inflatiei de 4,9%, respectiv 4,4%, se arata intr-un comunicat al Eurostat.
In clasament urmeaza marcile Renault, cu 955 de unitati (-49,8%), Volkswagen, cu 955 (-47,4%) si Opel, cu 717 masini (-50%).
Locurile sapte si opt in clasament, cu noua, respectiv sase puncte mai mult decat Dacia, le-au ocupat Volvo si Mitsubishi.
La cine ne raportam Topul primelor trei tari din UE dupa nivelul de dezvoltare nu s-a schimbat odata cu criza si nici urmatoarele tari din esalonul doi nu si-au pierdut pozitia in clasament:
Urmeaza in clasament CFR, cu un fond de salariu de aproximativ 1,4 miliarde de lei (340 de milioane de euro) si 27.600 de angajati.
In ultimele cinci luni, spre exemplu, prima de risc a Romaniei s-a aflat deseori in topul tarilor cu cel mai ridicat grad de risc, clasament realizat de CMA DataVision.
Pe urmatoarea pozitie in clasament se situeaza apartamentele vechi cu trei camere, care s-au ieftinit cu 4,8%. Si locuintele cu patru camere din Brasov au suferit o usoara ieftinire, pretul cerut pentru acestea scazand cu 4,4%.
Bulevardul Magheru a coborat sapte pozitii in 2010, pe locul 47, intr-un clasament al celor mai scumpe 59 de artere comerciale la nivel mondial, elaborat de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield pe baza valorii chiriilor, devenind printre cele mai ieftine din Europa Centrala si de Est.
In Romania, firmele obtin credite mai uşor decat in majoritatea tarilor prezente in clasament, fapt ce ne plaseaza pe locul 15.
Arianna Huffington, femeia din spatele acestui nou model de media business, a ocupat locul al 12-lea intr-un clasament realizat in 2009 de revista Forbes al celor mai influente femei din industria media si locul 28 in clasamentul de anul trecut al celor mai puternice femei din lume.
google-analytics.com