Cautare

313 de rezultate pentru "clasament stoenesti" (3.29 secunde)
Banca Mondiala a mai realizat un clasament in care ia ca baza de referinta un nivel al salariului zilnic de 4,3 dolari.
RomTelecom este pe locul sase, cu 822,69 milioane de euro, pozitia urmatoare in clasament revenind lui Rafo Onesti, cu 634,59 milioane de euro.
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
Victor Babiuc, prese-dintele CCIR, a declarat ieri ca Topul National al Firmelor „este mai mult decat un simplu clasament“ pentru ca nu sunt luati in calcul doar indicatori financiari tehnici.
Intr-un clasament national, regiunea Oltenia nu sta tocmai bine in ceea ce priveste accesarea fondurilor SAPARD. "Am fi pe locul doi in ceea ce priveste masura 3.4 si pe locul cinci sau sase la celelalte masuri.
Constanta se afla pe locul 4 in tara intr-un clasament al judetelor cu cele mai multe societati comerciale cu participare straina si pe 6 in topul judetelor cu cele mai mari investitii straine.
Anul acesta, cele mai "bine platite" culturi sunt cele de legume ecologice de solarii si sere reci, pentru care se subventioneaza suma de 7000 lei/hectar, urmatoarele in clasament fiind legumele de solarii si sere reci, subventionate cu 4000 lei/ha, sfecla de zahar si soia din soiuri nemodificate genetic.
Orele de munca suplimentare se afla in coada acestui clasament. In opinia managerilor, acest criteriu conteaza in proportie de 8,13% pentru promovare, iar angajatii considera ca el este de doar 2,45%.
Locul intai in acest clasament il ocupa Moldova, unde veniturile din strainatate au insumat anul trecut echivalentul a 27,1% din PIB, fiind urmata de Serbia-Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Albania si Tadjikistan.
Acest clasament este realizat trimestrial pe baza valorilor tranzactiilor intermediate. Bancile consiliere au avut o contributie importanta in acceptarea ofertei Mittal de catre conducerea Arcelor, dupa ce initial aceasta fusese respinsa.
Locul doi in clasament este ocupat tot de un calculator IBM, ce se afla la Thomas J. Watson Research Center din New York si care atinge 91,3 teraflopi pe secunda.
Renault cedeaza locul al doilea in favoarea Volkswagen, care a comercializat in leasing 3.660 de masini. Constructorul francez a coborat o pozitie in clasament, cu vanzari in leasing de 3.273 de unitati.
Intr-un top al preturilor, capitala Romaniei se plaseaza pe locul 58 intr-un clasament ale celor mai scumpe 71 orase din lume.
Romania se plaseaza pe pozitia a doua in topul mondial al statelor cu cele mai bune performante in zona reformelor economice in intervalul 2005-2006, dupa Georgia, ocupand primul loc intr-un clasament regional, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale (BM).
De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
In acelasi clasament este inscrisa Intfor SA, unde director general este democratul Andrei Lisinschi, fostul candidat pentru Primaria Galati, societatea avind o cifra de afaceri de peste 89 de miliarde de lei vechi, dar si firma Profiland, a aceluiasi om politic, cu o cifra de afaceri de peste 75 de miliarde de lei vechi.
Topul investitiilor bursiere Realizatorii au intocmit si un clasament al celor mai importante investitii bursiere, care cuprinde, pe langa companii listate, si societatile de investitii financiare, banci si societati de asigurari.
Pe pozitia a doua in clasament, cu o avere estimata la 1,2-1,5 miliarde de dolari, se situeaza Ion ¥iriac, cu afaceri in domeniul sportiv, financiar, asigurari si comert.
Pozitiile urmatoare in clasament le ocupa regiunea oraselor Paris si Stockholm. Doar doua regiuni din cele zece state care au aderat la UE in 2004, respectiv Praga si Bratislava, se numara printre primele zece zone cu cel mai avansat grad de competitivitate din Europa.
Locul doi al acestui clasament a fost ocupat de societatea Turism Hoteluri si Restaurante "Marea Neagra" (fosta Eforie SA), in timp ce locul al treilea i-a revenit companiei Murfatlar Romania SA.
google-analytics.com