Cautare

1415 de rezultate pentru "clasament onoare" (2.77 secunde)
Presedintele de onoare al social-democratilor a afirmat ieri ca nu a cerut sprijinul partidului, dar ca acesta ar trebui sa adopte o pozitie fata de recentele atacuri la adresa sa.
Partidul Social Democrat risca sa intre din nou in izolare politica, daca nu va analiza cu atentie si in mod echilibrat demersul privind depunerea unei motiuni de cenzura, a declarat la Mamaia presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca momentul initierii motiunii de cenzura este unul delicat, iar consecintele politice trebuie bine calculate, PSD riscand sa intre din nou in izolare politica.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Afirmatiile sale sunt contrazise insa de presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, care spune ca textul urmeaza sa fie finalizat abia saptamana viitoare.
Presedintele Partidului Conservator a anuntat, marti, ca asteapta demisia de onoare a conducerilor organizatiilor partidului care au realizat, la alegerile europarlamentare, sub 5 procente. "Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizatiilor care nu au realizat 5% in alegerile de pe 25 noiembrie trebuie sa-si prezinte demisia de onoare.
Forumul Civic Romanesc a solicitat Academiei Romane, printr-o scrisoare deschisa, din 28 noiembrie, sa retraga "de urgenta" titlurile de membri de onoare lui Constantin Balaceanu-Stolnici si lui Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolit al Banatului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat, marti seara, la o dezbatere, unde s-a intretinut cu tinerii bloggeri pe teme legate de blogosfera.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a tinut vineri, la Consiliul National al partidului, un discurs, deseori si indelung intrerupt de aplauze, in care a facut apel la ratiune si a propus o noua deschidere spre valoarile de stanga prin promovorea acelor pesedisti care cred in ele.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Stefanescu a adaugat ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a acuzat pe Vanghelie ca are averi ilegale. "Ii cer public presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, sa solicite public verificarea averii lui Marian Vanghelie", a spus Codrin Stefanescu.
"Important este ca am fost desemnat candidat, este o onoare pentru mine" La randul sau, surprinzatorul candidat al PD-L la sefia CJC, avocatul Ion Popescu, s-a aratat cotropit de emotii. ... "Important este ca am fost desemnat candidat, este o onoare pentru mine".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca demisiile anuntate de Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas reprezinta o reactie normala, pertinenta, care decurge din asumarea raspunderii pentru o performanta slaba a organizatiei pe care au coordonat-o.
Demisiile lui Vasile Dancu, Ioan Rus si Vasile Puscas din functiile detinute in PSD se incadreaza in temeiul deciziilor luate pe 27 iunie, la Comitetul Executiv National al PSD, apreciaza presedintele de onoare al formatiunii social democrate, Ion Iliescu.
Ieri a avut loc mult-asteptatul Consiliu National de Coordonare comun intre Partidul Conservator si Partidul Social Democrat, la care au participat presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, liderul PC, Daniela Popa, secretarul general PC, Codrut Seres, vicepresedintele PC, Bogdan Ciuca, si presedintele de onoare al conservatorilor, Dan Voiculescu, alaturi de nu mai putin de 1.000 de reprezentanti ai celor doua formatiuni politice.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a indemnat luni, in Biroul Permanent National, la "atentie" in stabilirea candidatilor partidului in colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare, afirmand ca printre candidati nu trebuie sa se regaseasca doar "patroni".
BPN a decis in privinta acestei recomandari duminica, atunci cand mai multi vicepretedinti ai partidului, inclusiv pretedintele Mircea Geoana ti pretedintele de onoare Ion Iliescu, au participat la o dezbatere organizata de Departamentul de aparare al partidului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Voluntari, la lansarea candidatilor PSD din judetul Ilfov, ca Traian Basescu a vrut sa "darame" guvernul si premierul pe care el l-a impus pentru "viziunea bolnava a unui om avid de putere".
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
google-analytics.com