Cautare

308 de rezultate pentru "clasament liga1" (5.25 secunde)
In clasament mai conduce Skoda Fabia cu 1.981 unitati si Peugeot 206 - 1.840 unitati. Ponderea automobilelor cu motorizare diesel a fost, in perioada analizata, de 52,6 %, comparativ cu 57,4 % in primele noua luni ale anului trecut.
30 dintre cele 100 au pierderi Totusi, in primele o suta sunt si firme cu pierderi cum ar fi, de exemplu, Automobile-Dacia, Michelin Romania SA, Unilever South Central Europe SRL, MOL Romania Petroleum Products SRL. De altfel, in 2003, 30 dintre firmele din clasament au avut pierderi.
Cel mai ieftin oras din lume a ramas tot Teheran, la fel ca si in cazul ultimului clasament realizat in urma cu sase luni.
La acest capitol, Bulgaria ocupa locul intai in clasament cu un nivel al investitiei de 1.100 de euro pe cap de locuitor, in timp ce in Romania valoarea este de doar 700 de euro.
Tarile care nu sunt membre ale Uniunii, Norvegia, Elvetia si Islanda, stau destul de bine in acest clasament, amandoua plasandu-se peste media Uniunii.
Cu cele 115 de miliarde de dolari spalate anual, Romania se afla pe locul sapte intr-un clasament al tarilor care spala bani negri, releva un studiu realizat de John Walker Crime Trends Analysis, citat de www.baniinostri.ro.
Compania de cercetare de piata Synovate a realizat "Topul marcilor romanesti " - cel mai inedit clasament dedicat brandurilor de pe piata romaneasca, pentru a le identifica pe cele care se bucura de cel mai mare impact si de o notorietate ridicata in rindul consumatorilor.
Compania de cercetare de piata Synovate a realizat "Topul marcilor romanesti " - cel mai inedit clasament dedicat brandurilor de pe piata romaneasca, pentru a le identifica pe cele care se bucura de cel mai mare impact si de o notorietate ridicata in rindul consumatorilor.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
Conform topului celor mai puternice 1.000 de banci din lume, realizat de revista britanica “The Banker”, BCR ocupa locul 332, in crestere cu 40 de locuri fata de ultimul clasament.
Marea Britanie conduce si in acest clasament, cu peste 30.500 de noi locuri de munca create. Mai putin anul acesta Romania a atras ISD in valoare de 4,1 miliarde de euro in 2004.
Bucurestiul a pierdut pozitia de cel mai ieftin oras european in favoarea Kievului si Belgradului, se arata intr-un recent clasament mondial bianual realizat de „The Economist Intelligence Unit“ (EIU).
Potrivit unui clasament realizat in iulie de compania Neogen, cele mai cautate destinatii de vacanta au fost in aceasta vara Constanta si Sinaia.
Romania se situeaza pe pozitia a opta intr-un clasament al statelor cu cel mai rapid ritm de reforme, in 2004, potrivit raportului „Doing Business in 2006.
A doua companie in clasament este Mittal Steel. Urmatorul loc din top este ocupat de Grupul Rompetrol (Petromidia). (D.E.)
Banca Mondiala a mai realizat un clasament in care ia ca baza de referinta un nivel al salariului zilnic de 4,3 dolari.
RomTelecom este pe locul sase, cu 822,69 milioane de euro, pozitia urmatoare in clasament revenind lui Rafo Onesti, cu 634,59 milioane de euro.
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
Victor Babiuc, prese-dintele CCIR, a declarat ieri ca Topul National al Firmelor „este mai mult decat un simplu clasament“ pentru ca nu sunt luati in calcul doar indicatori financiari tehnici.
Intr-un clasament national, regiunea Oltenia nu sta tocmai bine in ceea ce priveste accesarea fondurilor SAPARD. "Am fi pe locul doi in ceea ce priveste masura 3.4 si pe locul cinci sau sase la celelalte masuri.
google-analytics.com