Cautare

308 de rezultate pentru "clasament liga1" (3.54 secunde)
Totodata, in ceea ce priveste numarul de situatii in care partidele au votat "altfel" decat toate celelalte, in sesiunea de toamna PSD conduce detasat cu 51 de voturi, urmat de PD si PRM cu 35, respectiv 25 de voturi, PNL, UDMR, PC si minoritatile fiind in coada acestui clasament.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a realizat un clasament al celor mai mediatizate personalitati si partide politice, in functie de numarul de aparitii si interventii si de durata acestora, in emisiunile de stiri si de dezbatere ale posturilor nationale de televiziune si de radio.
TOP VIP - un clasament al popularitatii persoanelor si personalitatilor publice, alcatuit de Agentia ZP NEWS INTERCEPTOR pe baza nominalizarilor din presa scrisa - marcheaza fenomenul unei pierderi constante de popularitate a presedintelui Traian Basescu.
Aceste raporturi se aºeazã in ordine descrescãtoare, iar desemnarea caºtigãtorilor se face in funcþie de acest clasament. Cu douã condiþii:
Din luna iunie 2007 imi desfasor activitatea ca director executiv la DJS Constanta, iar anul trecut institutia noastra a ocupat locul III intr-un clasament la nivel national.
Romanii considera Parlamentul drept cea mai corupta institutie, legislativul fiind urmat in clasament de partidele politice si justitie, arata Barometrul Global al Coruptiei 2009, publicat miercuri de Transparency International.
Dacian Ciolos (foto) se situeaza pe primul loc, intr-un clasament realizat de Centrul Roman pentru Politici Europene, care analizeaza principalii candidati vehiculati pentru un post de comisar in functie de competenta, autoritate, integritate, experienta in afaceri europene si sustinere politica.
Lider in clasament este municipiul Botosani, care are deja trei proiecte europene in derulare, cum ar fi cel pentru modernizarea soselei de centura, ambulatoriul spitalului de recuperare, respectiv reabilitarea Centrului Istoric si a zonei pietonale.
Tara noastra este imediat precedata in acest clasament de Slovacia, ai carei europarlamentari au avut in medie, in perioada mentionata, o prezenta de 86,69% la plenarele PE, si de Ungaria, cu 86,86%.
Suparati sau poate bucurosi de acest clasament, ce a rezultat chiar din primele minute de la publicarea sondajului de opinie, unii dintre vizitorii cotidianul.ro au incercat sa-i modifice rezultatele.
Pe primul loc in clasament se afla Noua Zeelanda, urmata de Islanda si de Japonia, iar pe ultimele locuri stau Somalia si Irak.
In clasamentul intocmit de Strasbourg, Romania mai este surclasata doar de Rusia si Turcia, state care insa nu fac parte din UE. Tara noastra este urmata in clasament de Ucraina si Italia.
Astfel, in cea mai recenta editie a prestigiosului clasament american Billboard Hot 100, bazat pe difuzari radio si vanzari, Stereo Love a intrat pe pozitia 93.
In noul clasament, propus de Ministerul Muncii, ocupatia de general nu mai exista, dar sunt amintite cele de ofiter, subofiter si "personal al fortelor armate, alte grade".
Liderul OTV se bucura de o cota de 16% aprecieri pozitive, fiind depasit doar de Victor Ponta, 23,2%, si de Crin Antonescu, primul in clasament, cu 25,6%.
Urmatorii in clasament sunt doctorii (86% la nivel international si 79% in Romania), profesorii (85% atat la nivel international, cat si in Romania), postasii (84% la nivel international si 85% in Romania) si armata (82% la nivel international si 88% in Romania)", mai releva cercetarea facuta de GfK.
Florin Constantinescu, senator PSD, detine actiuni la multe societati, iar una dintre acestaa primit o finatare nerambursabila de la Ministerul Mediului de 20 mil. lei. Din clasament mai fac parte: Mihail Hardau, Ioan Mang si Verestoy Attila.
El este urmat in clasament, la mare distanta, de Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Nicolae Ceausescu, fiecare cu un numar de voturi negative mult mai mic decat al actualului presedinte.
CCSB a realizat si un clasament al jurnalistilor in functie de increderea de care se bucura acestia din partea romanilor.
Chiar daca si Ponta figureaza in clasament, el a reiterat ca e interesat sa fie premier pina in 2016. Diferenta de opinie si viziune intre Ponta si Dragnea reflecta prima ruptura serioasa la virful PSD, cu mesaje diferite transmise in public.
google-analytics.com