Cautare

1042 de rezultate pentru "clasament liga 5 giurgiuvalea dragului" (3.05 secunde)
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Echipele care au cerut arbitri straini sunt Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui si U Cluj Greii din Liga 1 si-au vazut implinita dorinta de aducere a "cavalerilor" de peste hotare, la al doilea "Congres".
Dinamo e LIDER si viseaza la Liga! ... "Nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau" DINAMO 3-2 CEAHLAUL I Dinamo a revenit pe primul loc in Romania si viseaza acum la Liga Campionilor.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League.
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. ... Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
Ce obiectiv are Mutu se pregateste sa se bata cu Hagi, Becali si Porumboiu in Liga! Mutu si partenerul sau Adrian Martian au cumparat actiuni la UTA Arad iar cei doi vor investi impreuna 500.000 de euro pentru promovarea echipei in prima liga.
BAYERN MUNCHEN a invins BORUSSIA DORTMUND, SCOR 2-1, si a castigat LIGA CAMPIONILOR Formatia Bayern Munchen a castigat Liga Campionilor pentru a cincea oara in istorie, dupa ce a invins, sambata, pe arena Wembley, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Borussia Dortmund, in finala competitiei.
Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Bekbaev, Muldarov, Tagybergen, Shabalin, Kapadze, Zenkovich, Aimbetov ---------------- In cele trei meciuri disputate pana acum in tururile preliminare din Liga Campionilor, kazahii au expediat 40 de suturi spre poarta, avand una dintre cele mai bune medii dintre echipele participante in aceasta competitie (13,33 per meci).
Digi Sport va transmite in direct Liga 1 si Cupa Ligii incepand cu luna februarie, precum si urmatoarele sezoane ale celor doua competitii, pana in 2019.
Si daca primeam din Liga 3 o oferta, tot as fi plecat. ... Jucatorilor cu care am promovat eu din Liga 3 in Liga 2 nu li s-a dat prima de obiectiv.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
In urma cererii de oferte de la finele anului 2017 privind cesiunea drepturilor de transmisie radio a meciurilor din Campionatul National de Fotbal Liga 1 Betano - sezonul competitional 2018-2019, Societatea Romana de Radiodifuziune a fost singurul operator de servicii de radiodifuziune care a depus, in ianuarie 2018, o oferta pentru achizitionarea acestor drepturi.
Intrarea echipei locale in Liga I presupune realizarea de lucrari, pe care consilierii judeteni dar si locali le-au aprobat. ... Iata cerintele pentru desfasurarea de competitii in Liga I pe stadionul de la Calarasi : ... Sala conferinte presa 50 locuri 5.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1.
Dunarea Calarasi s-a impus in fata celor de la Poli Iasi, scor 2-0, si urca pentru moment pe pozitia a 4-a in Liga 1. ... Dunarea Calarasi obtine prima victorie din istorie pe teren propriu in Liga 1 si urca provizoriu pe loc de play-off, 4.
In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020.
google-analytics.com