Cautare

1042 de rezultate pentru "clasament liga 5 giurgiuvalea dragului" (2.92 secunde)
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
Handbalistele de la SCM Craiova au inregistrat ieri prima victorie in actualul sezon din Liga Nationala, invingand, la Filiasi, vecina de clasament CSM Bacau, scor 24-21 (13-8) in cadrul etapei a zecea.
Energia, aflata pe locul 4 in Liga Nationala, este outsider in Banat, desi echipa gazda este abia pe locul 9.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii. ... Si asta pentru ca s-a schimbat asezarea echipei, din 4-4-2 se joaca 3-5-2.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport. ... Chindia Targoviste ocupa locul trei in Liga a II-a, seria a 2-a, avand o "avere"
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Scorul inregistrat, 25-9, 25-21 si 25-18, arata ca oltencele nu au avut probleme cu adversara, mai slab pozitionata in clasament. ... Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Dunarea Calarasi a coborat un loc in clasament, fiind devansata de Voluntari, echipa care ocupa acum locul de baraj pentru a ramane in liga 1.
Daca acest clasament de la finalul anului 2005 s-ar mentine si la finalul campionatului, atunci Universitatea ar fi in Divizia A, dar si valcenii ar avea sansa de pe locul doi.
Calificarea Stelei in Liga Campionilor a dat si mai multa culoare, dar totul a fost prjolit intr-un timp extrem de scurt.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. ... Fostul secund nu se gandea ca rivala va ajunge intr-o astfel de situatie si crede ca diferenta se va mari fata de locurile care asigura mentinerea in Liga 1.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare. Liga a precizat ca organizatia PNL Giurgiu a “preluat“ de la PC un primar, doi viceprimari, trei consilieri judeteni si 18 consilieri locali.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
google-analytics.com