Cautare

733 de rezultate pentru "clasament giurgiu" (2.80 secunde)
Cu doar o ora in urma, o veste trista a cazut peste fostii angajati ai Combinatului Chimic Giurgiu: ... Stefan Manea a fost director al Combinatului Chimic Giurgiu intre anii 1976 -1987, multi dintre fostii sai angajati avand numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.
In ultimii ani, au fost vazute dropii in zona judetelor Calarasi, Giurgiu si Constanta. ... - Au fost semnalate populatii de dropii in zona localitatii Mihai Bravu, din judetul Giurgiu, in zona judetului Calarasi si in sudul Dobrogei, localitatea Negru Voda.
Catalina Adriana T., o tanara din localitatea Roata de Jos din Giurgiu, a recurs la un gest extrem. Studenta de 21 de ani a fost gasita spanzurata intr-un sopron din gospodaria parintilor ei.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Mai multi politisti din Giurgiu au facut cereri oficiale catre seful Serviciului Rutier pentru a primi porci de Craciun, dupa ce au aflat ca exista o lege care le da dreptul sa primeasca porci in functie de vechimea pe care o au.
Ministrul de Interne Lucian Bode anunta demiterea sefului Serviciului rutier din cadrul IPJ Giurgiu si cercetarea disciplinara a unui ofiter si 5 agenti in urma unei farse.
primar Iliescu din Giurgiu traieste intr-o lume pe care nu o intelege. Cum spuneam, Romania nu are nici un amestec.
Si totul a pornit de la situatia intilnita la granita romano-bulgara de la Giurgiu, unde primarul liberal nu a acceptat suspendarea taxelor percepute la vama.
Serviciul Roman de Informatii anunta un exercitiu antiterorist marti, care va avea loc in mai multe locuri din Bucuresti si judetele Giurgiu si Brasov.
• In judetul Giurgiu, politistii il cerceteaza pe un tanar de 23 de ani din comuna ilfoveana Vidra, acuzat ca a prejudiciat bugetul de stat cu peste 3 milioane de lei.
Noaptea trecuta, Politia Municipiului Giurgiu a fost sesizata prin numarul de urgenta 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca mai multe persoane arunca cu petarde, anunta institutia.
• De asemenea, in cazul aglomerarii traficului rutier pe D.N.5 Giurgiu -Bucuresti, poate fi folosita ruta: - DN5 B Giurgiu - Ghimpati - DN6 Ghimpati - Bucuresti.
Pistolul cu care un barbat din Giurgiu a tras in prezenta unor politisti aflati la interventie, a fost gasit de oamenii legii.
Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
Explozie intr-o garsoniera din Giurgiu | Un barbat a fost ranit iar alte 14 persoane, evacuate
- DN 5C Giurgiu-Zimnicea, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone; ... - DN 5B Ghimpati - Giurgiu, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
O femeie din Giurgiu a batut doua eleve de 12 ani in timpul orelor. Femeia care le-a batut pe fete era mama unui baiat din scoala.
Avem noi imagini cu barbatul din Giurgiu si fiul sau de 9 ani, care au murit dupa ce au intrat cu ATV-ul intr-un stalp.
Premierul Marcel Ciolacu si omologul sau bulgar au discutat la Bucuresti despre accelerarea proiectului celui de-al doilea pod peste Dunare, care va face legatura intre Giurgiu si Ruse.
google-analytics.com