Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (3.47 secunde)
Cea mai mare provocare pentru manageri este cum sa-si mentina angajatii de elita, sa-i stimuleze material, dar in acelasi timp sa-si mentina costurile de personal reduse.
Liderul PSD a precizat ca investitia in zona energetica "reprezinta o obligatie intr-un context de criza si nu un moft sau un capriciu pe care o elita ecologisto-romantica o pune in dezbatere".
Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta, sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
Speram ca am demonstrate ca suntem un partener de incredere pentru furnizorii nostril locali si un angajator de elita, care ofera oportunitati de cariera la scara nationala si international pentru intregul sau personal.
A fost un an plin de discutii cu oameni ca voi (cititorii - n.r.), cu audienta noastra de elita formata din profesionisti in diverse industrii, in legatura cu modul in care putem face site-ul mai bun, mai rapid si usor de utilizat", a adaugat el.
Apicultorii doljeni mai au la dispozitie zece zile pentru a solicita sprijinul financiar pentru combaterea varoozei sau cumpararea de matci provenite din ferme de elita si de multiplicare, roiuri la pachet, roiuri pe faguri si familii de albine.
L-am avut invitat la Iasi, la niste intalniri cu Grupul pentru Dialog Social, cu elita orasului sau la GDS la Bucuresti, in general in zona de campanie sau in momente tensionate, cum au fost referendumul, suspendarea si asa mai departe.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
A ajuns sa fie ironizat pe tema-asta de catre insasi elita pesedista de la Olt care este, cum se stie, culmea rafinamentului cultural.
Aceasta mica, dar valoroasa unitate de elita a cercetarii oenologice este amplasata in mijlocul podgoriei Dealu Mare, care se intinde pe 70 de kilometri, intre Valea Teleajenului si Valea Buzaului.Personal, am fost de numeroase ori la fata locului, ii cunosc pe specialistii de acolo, sunt la curent cu detaliile de profil si stiu si marile probleme cu care se confrunta conducerea unitaatii.
Stanga a bifat pana acum rezultate remarcabile, calificandu-se in stil mare la Turul de Elita, ultima faza preliminara inaintea turneului final al CE 2012.
Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita. In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Mai grav este ca nu vom mai avea, in niciun sport, tehnicienii necesari atingerii performantelor de varf, si nici medici sportivi care sa aiba grija de sportivii de elita.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Merg aleatoriu la diverse scoli din Bucuresti, nu numai la cele de elita, si incercam sa introducem patru ore de sport pe saptamana", a spus Gabriela Szabo in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Romania a fost cap de serie, facand parte din elita mondiala - prima urna valorica - la tragerea la sorti a preliminariilor pentru CM 2018.
AGERPRES / EURO 2016: Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
http://bucuresti10km.ro/ro/hartile-curselor/ Va asteptam maine, 2 aprilie, de a petrece o zi in aer liber alaturi de cei dragi si de a alerga impreuna, in paralel cu atletii romani si straini de elita din Kenya si Etiopia.
Sigur ca Paul Georgescu nu se va opri din drumul sau, telul fiind acela de a intra in elita mondiala a celor cativa inotatori (Stephen Redmond â€" Irlanda, Anna Carin Nordin â€" Suedia, Michelle Macy si Darren Miller â€" SUA, Adam Walker - Marea Britanie, Kimberly Chambers â€" Noua Zeeleanda si Antonio Arguelles - Mexic) care au realizat pana acum Ocean′s Seven, echivalentul Seven Summits al alpinistilor care au reusit sa escaladeze si sa cucereasca cele 7 mari varfuri ale lumii.
Acesta te pune în pielea capitanului Devin Ross, conducatorul unei echipe de elita ce trebuie sa nimiceasca un rau suprem.
google-analytics.com