Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (5.31 secunde)
Daca ARD se vrea a reprezenta legiunile de elita ale lui Basescu, PPDD e oastea de stransura, armata ghiolbanilor si ciomagarilor.
Si draga de Udrea, plus fetele cu vanzari anterioare, fratele Mircea si Basescu insusi.Comunicarea USL nici n-ar trebui sa se oboseasca, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stanciulescu si ceilalti jurnalisti de elita.
Aflat intr-o campanie agresiva de sustinere a Elenei Udrea la sefia PDL, care candideaza impotriva lui Blaga, Basescu declara joi la amiaza ca elita PDL nu depaseste mediocritatea si ca partidul nu are un prezidentiabil, iar seara, in aceeasi zi - dupa un pahar cu "apa" la un restaurant din Cluj unde se vehiculeaza ca l-ar fi convins pe Boc sa intre in cursa pentru Cotroceni - afirma ca PDL are...
Academicieni, mari profesori din elita Universitatii Sorbonna, politicieni, figuri notorii ale emigratiei romanesti in Franta au fost cuceriti de puterea de convingere a liderului de la Bucuresti.
L-am intrebat "Cat poate fi de 'om de dreapta' un personaj care a ajuns in elita politica beneficiind de sprijinul structurilor FSN aflate sub comanda tatalui sau, fost sef al directiei de cercetari penale din Militia Mehedinti, unul dintre cei mai influenti oameni si temuti oameni ai Judetului?".
"Ca unul care crede in profesie, pot sa va spun ca majoritatea colegilor din generatia mea, dar si din generatiile care vin, facem eforturi speciale pentru a reaseza profesia - o profesie de elita - in randul profesiilor deosebite, si practicate de oameni foarte bine pregatiti", a afirmat domnul avocat Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului Romaniei, la microfonul avocatura.com.
Sedinta solemna prin care Senatul marcheaza 150 de ani de activitate a inceput.
Elita politica si simpli cetateni si-au unit eforturile pentru a face posibila indeplinirea celui mai important deziderat comun: unirea tuturor provinciilor istorice in acelasi stat.
PSD risca sa ramana singur in aceasta tabara, in timp ce in zona cealalta, practic, in afara de PNL se strang optiuni pentru USB, acesta fiind un partid de elita, cu mai multe optiuni de dreapta decat de stanga prin optiunile individuale ale mebrilor sai.
O tema esentiala pentru Franta, zguduita de atentate care erodeaza increderea cetatenilor in elita politica si hraneste ascensiunea partidului ultra-nationalist si anti-european al lui Marine Le Pen.
Pentru familiile de albine elita si familiile de albine productie, subventia va fi de 100.000 lei/familie. Actul normativ mai prevede o subventie de 10.000 lei/kg pentru stiuca, precum si subventii pentru salau, somn si pentru sturioni.
Pentru familiile de albine elita si productie, se propune o subventie de 100.000 lei/familie, iar pentru ouale de viermi de matase se propune o subventie de 600.000 lei/cutia de 10 grame, acordata producatorilor agricoli care livreaza minimum 20 kg gogosi crude pentru fiecare cutie de 10 grame.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania.
A treia editie a Targului de bani, organizata de Finmedia, se va desfasura in perioada 18-21 mai la Sala Palatului, propunandu-si sa reuneasca “sub un singur acoperis“ elita financiar-bancara autohtona.
Obiectivele Agendei Lisabona au fost percepute in multe medii din Romania ca rezumandu-se doar la crearea pe continentul european a unei avansate societati informationale cu unitati de elita in domeniul cercetarii si productiei IT, insa acest document programatic lansat in capitala portugheza in urma cu 6 ani cuprinde de fapt 10 directii strategice printre care se numara si domeniul IT, a subliniat vicepresedintele Chelgate.
real,- Hypermarket isi propune sa se impuna pe piata craioveana ca un centru comercial de elita atat prin varietatea de marfuri de calitate si preturi competitive, cat si prin eleganta magazinului si a galeriei comerciale adiacente.
real,- Hypermarket isi propune sa se impuna pe piata craioveana ca un centru comercial de elita atat prin varietatea de marfuri de calitate si preturi competitive, cat si prin eleganta magazinului si a galeriei comerciale adiacente.
Proiectul de viitor al statiunii prin care se va face legatura cu Straja - deja intrata in elita statiunilor din Romania - cuprinde amplasarea mai multor instalatii de teleschi, realizarea canalizarii, a alimentarii cu apa, energie electrica si gaz metan, instalatii de transport pe cablu tip telescaun, precum si tunuri de zapada si alte accesorii necesare unei statiuni turistice europene.
Sunt convins ca cei 6 profesionisti de elita desemnati vor contribui considerabil la ridicarea stachetei profesionale a caietului de sarcini", a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.Presedintele UAPR, Stefan Iordache este de parere ca asocierea celor 3 organizatii profesionale ale industriei de marketing si comunicare din Romania pentru realizarea unui proiect comun reprezinta "un act de maturitate pentru piata din Romania".Vorbind despre acest proiect, presedintele ARRP, Rares Petrisor, este de parere ca aceasta initiativa este "de bun augur", tinand cont ca "abia acum se naste turismul romanesc".
La sfarsitul acestei actiuni de optimizare vom avea o structura performanta, formata din profesionisti de elita, cu flexibilitatea de a face fata si de a se adapta oricaror provocari.
google-analytics.com