Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (3.30 secunde)
"La Congres va veni elita PNL si aceasta este in masura sa decida ce este mai bine pentru partid. PNL trebuie insa sa priveasca in viitor si nu in trecut.
Va las o Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) de elita. Plec din politie cu capul sus. Am fost un politist demn, ferm si integru", a spus Bica.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Yadwollah Javani, seful biroului politic al acestor forte de elita ale regimului, a declarat ca in Iran fusese pus la cale un complot pentru a face o "revolutie de catifea" impotriva republicii islamice.
A gasit in Ponta personajul cel mai putin controversat din elita partidului si a inceput sa construiasca in jurul lui.
Alegerile s-au amanat ca solutie de protectie pentru elita aflata in acest moment la conducere". Preda confirma, astfel, ceea ce Inpolitics a scris adesea, anume ca amanarea congresului pentru 2011 a fost victoria vechii garzi.
In conditiile actualului divort dintre elita politica si societate, nici cel mai bun program anticriza nu poate reusi. 2. In al doilea rand, trebuie reabilitata Constitutia.
Ea a spus ca Romania se vede la Bruxelles ca un "tren cu o locomotiva si un vagon de lux in care intra elita si in restul trenului se afla ceilalti".
"ei s-au facut vinovati de cea mai grava tradare care poate infiera o elita politica in fata contemporanilor si in fata istoriei:
Roxana Iordache publica pe blog articolul "GUVERNUL ANTONESCU, O ECHIPA DE ELITA. VIS FRUMOS", pe care il puteti citi in continuare.
Parintele Perestroikai, Mihail Gorbaciov, vine in Bulgaria la 7 octombrie, pentru a participa la forumul "Europe Looks Eastwards", care va reuni o elita politica mondiala, anunta cotidianul bulgar Standart.
PDL nu poate spera, in mod realist, la un scor bun in 2012, nu mai poate continua in mod credibil cu o elita ultra-minoritara, proocidentala si proreformista, propulsata de mecanisme corupte, nu mai poate pacali scotand in vitrina una-doua figuri luminoase, pretinzand ca astfel s-a primenit si curatat.
O alta idee promovata de "veritabilii intelectuali" este ca avem nevoie de o elita importata. Ni se spune ca trebuie sa aducem vamesi din Germania, sa aducem administratori de companii din Marea Britanie, sa aducem inspectori fiscali din Franta, sa aducem la guvernare tehnocrati straini.
Vestul si-a facut treaba distrugand prin mainile unor tarani prosti elita normala a romanilor care era reprezentata de vechii locuitori ai oraselor.
Elita romaneasca are aici o mare raspundere. Democratia trebuie sa imbogateasca arta carmuirii, nu sa o saraceasca. Romania, ca si toate tarile din Europa, are nevoie de carmuitori respectati si priceputi.
Prin urmare, luni la pranz, dupa sedinta BPN, Geoana nu era chiar un deviationist de la linia partidului, nici nu parea sa aiba o agenda personala "prea paralela" cu a partidului si, cu atat mai putin, nici dusman atat de evident al PSD-ului nu parea sa fie, din moment ce i se rezervase o functie parlamentara de elita.
In acest fel, functionarii publici devin agenti electorali si nu un corp de elita aflat in slujba cetateanului. Acest proiect de lege reprezinta un adevarat pericol pentru functionarii publici de cariera.
Va multumim!" Nu trebuie sa te pricepi la medicina de urgenta, ci doar sa fi fost martorul transformarii ei intr-o unitate de elita si ai toate motivele sa-l consideri pe doctorul Raed Arafat un profesionist si un om de calitate.
Dar pericolul cel mai mare vine chiar de la elita USL: cat va reusi sa reziste la presiunile interne de a promova in structurile guvernamentale smecheri, baieti care au frecat ecranele televizoarelor si-atat, imbatraniti in rele si comisioane?!
Ar fi complet neavenita instabilitatea politica si sociala intr-o tara membra a NATO, in contextul unor amenintari teroriste, pentru contracararea carora elita Armatei Romaniei si-a adus, mereu, contributia cu cinste.
google-analytics.com