Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (2.70 secunde)
30.12.2016 Avandu-l in distributie pe superstarul international Matt Damon, si la directia artistica pe unul din cei mai speciali stilisti vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forte de elita care se lupta cu bravura pentru soarta omenirii, intr-unul din cele mai legendare locuri din lume.
ELITA ROMANIEI: Ionut Vulpescu: Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! (Autor: Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
ELITA ROMANIEI: Ionut Vulpescu: Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! (Autor: FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
13.03.2020 Ray Garrison (Vin Diesel), un soldat de elita ucis in actiune, este readus la viata de catre o echipa de cercetatori cu ajutorul nanotehnologiei, capatand astfel abilitati supraomenesti.
Granita cu Polonia era pazita de granicieri de elita, afiliati KGB. Unul dintre granicieri, in patrulare de noapte, a vazut o entitate umanoida, inalta de cel putin trei metri, fara gat, imbracata complet in negru, iesind dintr-o padure vecina si apropiindu-se.
Aceste documente, clasificate "Strict Secret Restrictionat", pretindeau a fi o informare, destinata presedintelui ales Dwight Eisenhower, despre grupul de 12 persoane de oameni de stiinta de nivel inalt si oficiali militari care au alcatuit comisia de elita strict secreta MJ-12.
FARCAS) Teoria conspiratiei este un subiect la moda. Convingerea ca o elita mondiala cunoaste o multime de secrete pe care le ascunde marelui public are multi adepti.
In vizita aceea, oriunde mergeam ne intampinau primarul, seful Camerei de comert, elita orasului etc. Erau sute de oameni care ne intampinau.
Ca si societatea, limba pare sa aiba o clasa de mijloc, o elita si un fel de subclasa. Orice mobilitate orizontala este acceptata cu o mai mare usurinta decat mobilitatea verticala.
Un ofiter dintr-o unitate militara de elita, martor ocular, a spus: - N-am vazut nimic in viata mea, in istoria zborurilor mele, care sa aiba asemenea performante.
Printre fericiti se numara cei care...beau alcool, merg la cumparaturi si fumeaza STOP O unitate de Parchet, DNA Ploiesti, considerata de elita pe vremea lui Kovesi, e astazi grup infractional organizat.
Aici au construit o cafenea de elita. Ca urmare a genocidului armean, in Romania s-au refugiat cam toti marii cafegii armeni din Constantinopol si in perioada interbelica am avut aici un paradis al cafelei.
Ca aveam colegi care isi cumparau case in zone de elita, fiindca era mai ieftin sa dai patru sute de mii de lire pe o locuinta decat sa platesti o taxa scolara pentru doi copii.
Acum, elita intelectuala a Romaniei a luat public apararea unui presedinte care a fost perceput oricum, numai intelectual nu. Niciodata un presedinte roman nu a cunoscut un astfel de suport, cu exceptia poate a lui Emil Constantinescu, sprijinit tacit de intelectuali, dar care a dezamagit cumplit.
In fata unei sali arhipline de doamne aranjate si parfurmate, elita feminina a Constantei s-a perindat, emotionata, sa-si ridice diplomele si florile, inmanate de cei mai reprezentativi barbati liberali.
Festivitatea la care au participat numerosi reprezentanti de elita ai culturii romanesti, ai celor 18 culte religioase recunoscute in Romania, politicieni si oameni de afaceri, a fost prezidata de Minodora Ilie, creatoarea Fundatiei Internationale "Omenia".
El a spus ca in Ciad ar urma sa participe un batalion de elita din Transilvania, cu "un corp de ofiteri impecabil", care a descins si in alte teatre de operatiuni unde nu s-a pierdut nici un om.
La randul sau, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, le-a spus studentilor sa fie mandri de faptul ca au intrat in cadrul unei universitati de elita.
Concluziile sunt contradictorii, dar intaresc perceptia publica, potrivit caruia Mircea Iustian nu face parte chiar din elita politicienilor.
google-analytics.com