Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (8.31 secunde)
"Cantacuzino" revine in elita producatorilor de vaccinuri In 2014, este posibil sa se reia productia de Cantastim, Polidin, BCG In 2014, este posibil ca Institutul Cantacuzino sa produca intre 4 si 5 milioane de doze de vaccin antigripal astfel incat tara noastra sa nu mai depinda de importuri, ba chiar sa exporte.
Jurnalistul Radu Tudor a vorbit cu un pilot de elita al Romaniei, care i-a dezvaluit ca favorizeaza o anumita ipoteza in ceea ce priveste prabusirea avionului BN2 pilotat de Adrian Iovan.
Este important ca toti cetatenii Romaniei sa recunoasca aceasta zi ca un prilej de omagiere atat a arhitectilor Uniunii Europene cat si a lor, pentru ca doar prin munca depusa au reusit sa integreze Romania in elita continentala, care respecta libertatea si identitatea tuturor natiunilor care o compun si este la dispozitia cetatenilor ei.
Academia de Stiinte Medicale a fost si ramane si in prezent un for de consacrare pentru elita medicinei romanesti. In acelasi timp este o institutie care isi propune sa serveasca comunitatea careia ii apartine indeplinind multiple functii.
Desi, tare ma tem ca oricine il va inlocui pe Hans Klemm se va comporta precum Hans Klemm acum. Nu de alta, dar il va invita sa fie Ciocoi insasi elita romaneasca. Nu-i ea elita de babuini?!
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Tuturor va cer scuze ca v-am tinut mult, dar am simtit nevoia sa va povestesc, celor mai tineri, cum a fost scoala noastra si poate vor intelege si cei care trebuie cum si de ce am fost generatii de elita, care au dat multi specialisti.
- Cate cariere au distrus unitatile tale de elita doar pentru ca pur si simplu asa ati avut voi chef sau pentru ca asa vi se comandase?, intreaba Plesoianu.
În plus, pentru a avea succes trebuie sa vizati contractele de exclusivitate, acestea facând, de multe ori, diferenta între o „agentie de elita si una de pluton“.
Stem SURE a primit 3 premii I si 2 premii II in "Top Afaceri Romania 2011" la capitolul - "Activitati referitoare la sanatatea umana" -, fiind totodata singura Banca de celule stem aflata vreodata intr-un astfel de clasament.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Nationala Romaniei Under 19 este neinvinsa dupa doua etape la miniturneul din Novi Sad (Serbia), contand pentru Turul de Elita al Campionatului European, editia 2011-2012, grupa a 3-a, si se afla in fata unui meci extrem de important.
Ca in fiecare an, pentru distanta de semimaraton â€"21,097 km vor fi prezenti si alti alergatori de elita din Kenya, Maroc si Etiopia. ... Bucharest RUNNING CLUB anunta organizarea Curselor Copiilor in mod necompetitiv pentru toate evenimentele BRC, prin eliminarea clasamentelor si a premiilor bazate pe clasament.
CAT MUSIC si-a adjudecat pentru anul 2012 si jumatate din top 10 cele mai difuzate piese conform aceluiasi clasament. ... ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect Star Management, companie condusa de Anca Lupes si Zoli Toth, care isi propune sa premieze elita din industria muzicala romaneasca.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Urmatoarea pozitie în clasament e ocupata de Partidul Conservator, care are în Dolj un vicepresedinte de consiliu judetean.
Urmatoarea pozitie în clasament e ocupata de Partidul Conservator, care are în Dolj un vicepresedinte de consiliu judetean.
Daca PSD conducea in clasament cu 13 primarii castigate din primul tur, urmat de PNL, PC si PD-L, liberalii au reusit sa treaca pe primul loc dupa scrutinul desfasurat duminica.
Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
google-analytics.com