Cautare

3733 de rezultate pentru "clasament elita 2009" (4.94 secunde)
Desi, tare ma tem ca oricine il va inlocui pe Hans Klemm se va comporta precum Hans Klemm acum. Nu de alta, dar il va invita sa fie Ciocoi insasi elita romaneasca. Nu-i ea elita de babuini?!
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Tuturor va cer scuze ca v-am tinut mult, dar am simtit nevoia sa va povestesc, celor mai tineri, cum a fost scoala noastra si poate vor intelege si cei care trebuie cum si de ce am fost generatii de elita, care au dat multi specialisti.
- Cate cariere au distrus unitatile tale de elita doar pentru ca pur si simplu asa ati avut voi chef sau pentru ca asa vi se comandase?, intreaba Plesoianu.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Mai mult, intr-un clasament al valorilor medii pe tara a factorului de sarcina, calculat pe intreaga durata de viata a reactoarelor, publicat de cunoscuta revista "Nuclear Engineering International" in aprilie 2009, Romania, cu cele doua reactoare de la CNE Cernavoda, inregistreaza valoarea de 87.
Conform metodologiei, in clasament au intrat doar masinile care au fost comercializate cel putin trei ani pe piata germana, au fost inmatriculate in mai mult de 10.000 de exemplare intr-unul dintre acesti ani, iar in restul anilor in minimum 5.000 de unitați.
Ele fusesera cele mai lovite de criza, cu prabusiri dure in 2009 cand scaderile PIB atingeau niveluri de 15-20%. ... Tarile baltice sunt in top 5 la gradele de absorbtie si incasare ale fondurilor europene (alaturi de Cehia si Slovenia), in acelasi clasament in care Romania ocupa ultima pozitie.
În plus, pentru a avea succes trebuie sa vizati contractele de exclusivitate, acestea facând, de multe ori, diferenta între o „agentie de elita si una de pluton“.
Stem SURE a primit 3 premii I si 2 premii II in "Top Afaceri Romania 2011" la capitolul - "Activitati referitoare la sanatatea umana" -, fiind totodata singura Banca de celule stem aflata vreodata intr-un astfel de clasament.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Nationala Romaniei Under 19 este neinvinsa dupa doua etape la miniturneul din Novi Sad (Serbia), contand pentru Turul de Elita al Campionatului European, editia 2011-2012, grupa a 3-a, si se afla in fata unui meci extrem de important.
Ca in fiecare an, pentru distanta de semimaraton â€"21,097 km vor fi prezenti si alti alergatori de elita din Kenya, Maroc si Etiopia. ... Bucharest RUNNING CLUB anunta organizarea Curselor Copiilor in mod necompetitiv pentru toate evenimentele BRC, prin eliminarea clasamentelor si a premiilor bazate pe clasament.
CAT MUSIC si-a adjudecat pentru anul 2012 si jumatate din top 10 cele mai difuzate piese conform aceluiasi clasament. ... ON AIR MUSIC AWARDS este un proiect Star Management, companie condusa de Anca Lupes si Zoli Toth, care isi propune sa premieze elita din industria muzicala romaneasca.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
google-analytics.com