Cautare

2059 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu omerta stoenesti" (3.30 secunde)
Pe de alta parte, acesta a spus ca nu se asteapta ca presiunile asupra acestora sa inceteze pentru ca s-ar putea ca "protocolul Omerta” semnat de partidele aflate la putere sa contina chestiuni secrete ca si Pactul Molotov-Ribentropp.
Desi PSD este asociat de ceva timp mai multor scandaluri politico-financiare, liderii fostului partid de guvernamant sustin ca nu discuta oficial despre acestea in cadrul forurilor de partid, preferand sa “rumege“ problemele interne in vederea pregatirii Congresului din 21-22 aprilie.
Milut a folosit fara menajamente termeni precum "omerta impusa de mafia din presa", referindu-se la embargoul impus PNTCD-ului de presa centrala, sau "mafia transpartinica ce se afla la putere".
Democratul Vasile Blaga a mai aratat ca presedintele Basescu a incalcat intr-adevar o lege, dar nu Constitutia, ci "legea tacerii, Omerta, care este legea fundamentala a Mafiei".
In presa, intotdeauna a functionat omerta, lucrurile se stiau, dar nu se spuneau. Era un soi de solidaritate de breasla.
'Nu numai ca nu respecta omerta de 6 luni impusa de conducerea PSD, dar da atacul puternic la actuala conducere si lanseaza un mesaj care risca sa agite zdravan partidul, exact intr-un moment cand acesta parea gata sa mearga linistit la taiat porcul de Craciun si la reculegere in spiritul sfintelor sarbatori crestinesti.
Ce noroc pe Victor Ponta sa fie seful unui partid in care Omerta este lege, sa conduca un partid in care, cel putin la varf, totul se regleaza dupa reguli din lumea mafiota!
Nici Udrea, nici Pinalti, nimeni. Omerta functioneaza. Doar Bercea, tigan prost, urla in damblaua lui.
"ultimul presedinte al vechiului sistem", "asa nu mai merge", "nimeni si nimic nu are dreptul sa fure romanilor sansa de a trai mai bine" ( menestrelul Mircea Geoana), "Dragi colegi, nu e aici!", "Romania vrea sa iasa din umbra lui Voda, la care au crescut boci, boureni si berceni" (starul Crin Antonescu), "legea tacerii, omerta a fost incalcata", "se suspenda vointa electoratului care nu poate fi suspendat" (sufleurul Vasile Blaga), "Traian Basescu a fost impus presedinte de o forta straina", "Basescu este seful mafiei din Romania, capo di tutti capi", "Adio si-un praz verde!" (tragedianul Vadim Tudor), "nu vrem republica bananiera si readucerea cultului personalitatii", "partidele politice, societatea civila si presa au compromis democratia" (vedeta veterana care de 17 ani lupta 'si' lupta, fara intrerupere, curat constitutional, in parlamentul Romaniei, iar de doi ani si in guvern, pentru autonomia teritoriala pe criterii etnice), "Traian Basescu este un fost securist care manipuleaza dosare, justitia si procuratura, un marxist, un stalinist, un comunist" (comediantul Dan Voiculescu), "asistam la un moment trist dupa 17 ani de democratie", "asistam la restauratia PSD, prin guvernul Geoana 1, un guvern echivalent cu un SRL personal" (figurantul Cristian Boureanu) s.a.m.d.
Si in societatea noastra, unde omerta, chiar daca este incalcata, este mai presus de logica supravietuirii. Milioanele de euro grupate in mainile a catorva preaputernici dicteaza, din nefericire, nevoile.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea. ... Calarasi, Giurgiu •Judete cu raport de mandate PSD/PNL echilibrat:
Mircia Giurgiu: Cel putin un senator si cativa deputati vor pleca de la putere Deputatul Mircia Giurgiu a declarat duminica, la Realitatea Tv, ca detine informatii conform carora cativa parlamentari ar pleca de la putere.
Liderii PNL au avut ieri o intalnire extraordinara cu reprezentantii PC, in cadrul careia s-a discutat situatia de la nivelul administratiei locale din judetul Giurgiu. ... Liga a precizat ca organizatia PNL Giurgiu a “preluat“ de la PC un primar, doi viceprimari, trei consilieri judeteni si 18 consilieri locali.
La standul sotilor Petcu din Giurgiu din cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... atunci cand suntem invitati de organizatori", ne-a spus Maria Petcu din Giurgiu.
CONSTANTA (VIA GIURGIU-CALARASI-CERNAVODA). ... De la Bucuresti la Giurgiu Mihai Eminescu a mers cu trenul, apoi a luat vaporul pana la Cernavoda. (Poetul a facut o escala la Calarasi, orasul de la Cotul Borcei, deoarece nu exista cursa directa Giurgiu-Cernavoda.
- Cred ca mult mai grav, ca fenomen, este ce s-a intamplat la Giurgiu. Avem niste fenomene extrem de periculoase, interlopi nu sunt numai la Giurgiu, oameni politici care depind de interlopi nu sunt numai la Giurgiu.
Seful PDL Giurgiu demisioneaza din partid si trece la PNL Seful PDL Giurgiu, Marin Anton, pleaca din partid si urmeaza sa treaca la PNL, au confirmat surse pentru HotNews.ro. Acesta urma sa candideze din partea PDL la Consiliului Judetean Giurgiu.
Codrut ßeres, ministrul Economiei si Comertului, a discutat cu omologul sau bulgar posibilitatea constructiei unei conducte de gaze naturale care va lega Giurgiu de Ruse, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Primarul municipiului Giurgiu crede in dezvoltarea Romaniei prin relansarea agriculturii si a domeniului energetic Vicepresedintele PNL si primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca Romania are sansa de relansare economica prin dezvoltarea a doua domenii de activitate, respectiv agricultura si domeniul energetic.
google-analytics.com