Cautare

2147 de rezultate pentru "clasament divizia onoare giurgiu olimpia malu" (3.69 secunde)
"Calea ferata Giurgiu - Bucuresti, simbolul decaderii infrastructurii feroviare in Romania", pe care o puteti citi in continuare. Pe data de 13 august 2013 s-au implinit opt ani de cand, in urma unei viituri pe raul Arges, podul de cale ferata de la Gradistea - Giurgiu s-a prabusit.
cele doua de la Cernavoda (cel construit de Anghel Saligny si alaturi podul nou), Podul Prieteniei, de la Giurgiu-Ruse, podul Calafat-Vidin si podul rutier de la Vadu Oii.
Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3. ... Enache (45+2) Astra Giurgiu - Austria Viena 2-3 Astra Giurgiu, campiona Romaniei, a inceput cu stangul, in primul meci din grupa E a Ligii Europa fiind infranta, cu 2-3 de Austria Viena.
Maia Morgenstern despre titulul de cetatean de onoare al Capitalei: Am primit cu bucurie, cu mandrie, cu emotie Artista Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, spune ca a primit cu bucurie, cu mandrie si emotie vestea conferirii titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Ni s-a comunicat insa ca vom primi sigur 4 milioane de lei pentru a fi achitate datoriile Spitalului Clinic de Urgenta care dateaza din anul 2005 si care, in urma controalelor, s-au dovedit a fi justificate", a declarat directorul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, Olimpia Buzia.
Pe aceasta cale ii rugam pe acesti oameni sa vina si sa-si ridice drepturile banesti", ne-a spus directorul Directiei de Munca si Protectie Sociala (DMPS), Niculina Olimpia Ralea.
Terenul Combinatului, revendicat Una dintre cele doua notificari care au ca tinta pamantul aflat in proprietatea Combinatului a fost depusa inca din noiembrie 2001 de catre Olimpia Cutulis, care a revendicat 2.420 de metri patrati de teren aflat in zona Baltii Catusa, unde la ora actuala se afla benzile pentru minereu.
Directorul executiv al Directiei de Munca Galati, Olimpia Ralea, ne-a declarat ca, potrivit Legii nr. ... Pana atunci nu ne putem pronunta", a mai precizat Olimpia Ralea.
Directorul DMPS Galati, Niculina Olimpia Ralea, a facut cunoscut ca cel putin in prima luna de tranzitie, alocatiile vor veni prin mandat postal, cu posibilitatea ca parintii sau tutorii copiilor si tinerilor sa-si deschida cate un cont in care sa le fie virati banii.
La ora actuala trei institutii publice importante din Galati sunt conduse de persoane desemnate din partea PD-L, si anume Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului (Mihai Turcu), Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (Olimpia Buzea) si Directia de Munca (Olimpia Ralea).
Aprobarea s-a facut la Comisia de Munca din cadrul Camerei Deputatilor, sigur, mai sunt detalii tehnice pe care inca nu le cunoastem, dar cu siguranta si cei 7.000 de tineri care au fost scosi din baza de date vor lua bani de la stat", a declarat directorul DMPS Galati, Niculina Olimpia Ralea.
Potrivit directorului Directiei de Munca, Olimpia Niculina Ralea, reprezentantii ArcelorMittal Galati s-au prezentat la sfarsitul lunii aprilie pentru a inregistra actul aditional.
"Ne dorim ca in prima etapa, programata pe 11 martie, sa incepem bine, in sensul ca intalnim campioana en-titre, Olimpia Cluj, si ne-am propus sa nu pierdem acest joc.
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. ... In 18 etape, CS Real a obtinut 16 victorii si doar doua infrangeri, ambele in fata campioanei Olimpia Cluj.
Fotbalistele de la Real Craiova nu reusesc sa castige puncte in fata celor doua favorite la castigarea titlului national, Olimpia Cluj si FCM Targu Mures.
Inaugurata in urma cu o saptamana de prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti are in tribuna mai multe locuri de unde nu poate fi vazuta una dintre porti.
Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la proiectul "Practica in intreprindere simulata" - POSDRU/109/2.1/G/81777 puteti contacta: Olimpia Muresan, Asistent proiect, olimpia[email protected] Proiect cofinantat din FSE-POSDRU Investeste in oameni!
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
google-analytics.com