Cautare

1633 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (6.49 secunde)
Divizia Mercedes-Benz Cars si-a marit cifra de afaceri cu doar 3%, la 1,2 milioane de vehicule. ... Divizia Mercedes-Benz Van si-a crescut vanzarile cu 13%.
Drive-test si traineri de la divizia "M" Automobile Bavaria, reteaua de dealeri BMW, nu s-a multumit sa prezinte în vorbe noile tehnologii EfficientDynamics, ci a organizat si sesiuni de test prin care sa demonstreze calitatea si eficienta acestor masuri.
Santierul militar naval va fi preluat, dupa toate probabilitatile, de catre Blohm & Voss din Hamburg, care face parte din divizia navala a concernului german ThyssenKrupp Marine System.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. ... In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci.
Economist Intelligence Unit (EIU), divizia de analiza a grupului The Economist, avanseaza ipoteza ca oricine va fi la putere in urma alegerilor din Romania va avea dificultati sa implementeze masurile dure, impuse de FMI, de ajustare pentru sectorul public.
Divizia europeana a americanilor de la Lear, care patroneaza fabrica infiintata in 2001 la Pitesti, este inregistrata in Luxemburg si Marea Britanie. ... Alt producator entuziasmat in 2008 a fost divizia italiana a grupului Rochling.
Fabrica de Transformatoare - cea mai importanta, Fabrica de Motoare Electrice, Divizia de Aparataj, Divizia de Locomotive si Sectia de componente si constructii metalice, nou-infiintata.
divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central.
are un numar de 6.619 salariati, din care 1.740 salariati la divizia energetica si 4.720 salariati la divizia miniera.
David Steffel a stabilit un nou record personal in Divizia A la recuperari, 17 (6 ofensive si 11 defensive). ... Cealalta formatie olteana din Divizia A, SCM-U Craiova, a jucat aseara, dupa inchiderea editiei cu BCM-U Pitesti.
Echipa a doua de la Universitatea Craiova (Alin Mitrica, Daniel Nica, Laurentiu Ricuta, Robert Sfarloaga) a castigat Divizia A, a promovat in Superliga, dar nu a reusit sa se claseze intre primele sase formatii si a retrogradat din nou in Divizia A.
De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. ... In Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri.
BenQ Mobile, divizia companiei taiwaneze responsabila de acoperirea pietei telefoniei mobile, a fost desfiintata. ... In anul 2005 a cumparat divizia telefoniei mobile de la Siemens, iar o perioada s-a mers cu numele comun BenQ-Siemens.
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infectioase, oftalmologiei si afectiunilor sistemului nervos central.
Despre Roche Avand sediul central in Basel, Elvetia, compania Roche este unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice si de diagnostic, bazata pe cercetare, prin sinergia oferita de cele doua divizii ale sale: Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic.
Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infectioase, oftalmologiei si afectiunilor sistemului nervos central.
google-analytics.com