Cautare

1633 de rezultate pentru "clasament divizia onoare ambovita" (2.61 secunde)
Istoricii romani vorbeau despre invinsi si uitati deoarece pana in prezent subiectul participarii armatei romane alaturi de germani impotriva URSS a fost foarte putin dezbatut iar pentru memoria miilor de romani rapusi pe campul de lupta nu s-a facut ceea ce alte state au realizat de mult timp - un cimitir de onoare.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
PSD nu are nevoie de carcotasi marginasi!" Singurul care nu a vrut sa comenteze lupta nominala pentru sefia PSD a fost presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.
Presedinte al Consiliului de Onoare, ce-i drept, dar acest for, inutil pana acum sub titulatura de Comisia de Integritate Morala, va fi cel care va hotari cine ramane sau nu in PSD.
El a primit titlul de Ambasador de Onoare al prieteniei dintre ROMANIA - USA a fost invitatul de onoare al galei.
Va urma salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a Garzii de Onoare si salutul garzii.
"In urma deliberarilor, Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei', in prezenta majoritatii membrilor sai, a adoptat cu votul majoritatii membrilor care il compun hotararea de a se solicita domnului Corneliu Vadim Tudor ca, in calitatea sa de Cavaler al Ordinului National 'Steaua Romaniei', sa ceara scuze, in mod public, in termen de 15 zile de la data adoptarii hotararii, celorlalti Cavaleri ai Ordinului National 'Steaua Romaniei', pentru comportamentul nedemn de un purtator al decoratiei Ordinului National 'Steaua Romaniei', culminand cu cel din sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 18.12.2006, ceea ce a afectat profund prestigiul Ordinului National 'Steaua Romaniei', se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
'Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, ieri, ca are in vedere posibilitatea de a renunta la functia onorifica pe care o detine in partid, in functie de rezultatul Congresului si de modificarile prevederilor statutare care vor fi operate cu acest prilej.
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
Raed Arafat, Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare Autorul celui mai modern si performant concept romanesc de stat al ultimilor 23 de ani primeste o distinctie binemeritata, ca recunoastere a calitatilor sale.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare. ... Colegul nostru Matei Visniec este presedintele de onoare al Targului Gaudeamus, editia 2017.
Kovesi nu poate fi blamata pe viata pentru ca, intr-o vreme, s-a aflat intr-o functie Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca aprecierea potrivit careia procurorii propusi la sefia Parchetelor de catre premier ar fi "oamenii lui Basescu" este "cam hazardata", el aratand, referindu-se la Kovesi, ca un om nu poate fi blamat pe viata pentru ca a avut o functie.
La Rocar Bucuresti, a debutat in Divizia A intr-un meci impotriva echipei Steaua Bucuresti disputat pe 31 iulie 1999 pe Stadionul Ghencea. ... In 2010, a primit distinctia de Cetatean de Onoare al orasului Caransebes.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
Cotidianul britanic il citeaza pe Nick Reilly, directorul executiv al GM Daewoo, divizia pentru Coreea de Sud a producatorului american, care sustine ca grupul nu are nevoie sa cumpere fabrica de la Craiova, unitate cu 3.600 de angajati.
Grupul Rompetrol, prin Divizia de Explorare si Productie (Upstream), a castigat prin licitatie, de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM), concesiunea de exploatare a gazelor naturale de la Golesti, judetul Arges, situata in apropierea retelei nationale de distributie a gazelor, la circa 5 kilometri de Pitesti.
Aceasta implicare a autoritatilor romane din domeniul turismului in mentinerea prezentei in tara noastra a celui mai mare tur-operator de pe piata mondiala a industriei turistice vine dupa ce divizia nordica a TUI a anuntat recent retragerea contractelor de sejur pe litoralul romanesc pentru 8.000 de cetateni scandinavi.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Carmencita Constantin, director Divizia de Energie si Mediu, ISPE, Frank Siegert, CEO, Energy Consulting Group, Sorin Barsan, director, Directia Autorizari, Agentia Romana pentru Conservarea Energiei.
google-analytics.com