Cautare

1224 de rezultate pentru "clasament divizia e gorj" (3.44 secunde)
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Aproximativ 50 de primarii din judetul Gorj nu sunt autorizate din punct de vedere al securitatii si sanatatii în munca.
Autoritatile din Gorj incearca sa reintroduca in circuitul agricol si forestier 16.800 de hectare de teren afectat de exploatarile miniere, dar care in prezent este liber de sarcini, fronturile de lucru fiind inchise.
Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Gorj a obtinut o finantare in valoare de patru milioane de euro prin programul "Life Natura". Investitia presupune refacerea a patru habitate naturale din Gorj, dar si refacerea infrastructurii din nord-vestul judetului si se va desfasura pe o perioada de cinci ani.
Cei peste 25.000 de fermieri din judetul Gorj se bazeaza, in mare masura, pe ajutorul financiar primit de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj. ... Au fost procesate si verificate aceste cereri, de asemenea, angajatii APIA Gorj au mers si in teren.
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Pe langa ca a folosit un avion militar, ministrul Oprea a convocat pentru aceasta festivitate expeditiva 7 generali, zeci de ofiteri superiori si circa 200 de soldati de la Divizia 4 de Infanterie Gemina din Cluj-Napoca, care s-au deplasat cale de aproape 200 de kilometri, folosind zeci de autovehicule, pentru a-i da onorul ministrului apararii timp de cateva minute, desi in acest scop ar fi putut fi folositi militarii Batalionului 52 Geniu Tisa din Satu Mare.
Marele Plan al Binomului Klaus Iohannis - Sistem e clar: ... Asa face un barbat politic in clipa in care viata il obliga sa cedeze la ceva la care s-a angajat, cum e Ordonanta de urgenta.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! ... Daca nu apare acel plan de redresare, Rapid risca sa mearega direct in Divizia C, nici macar in B. ... Stadionul nu e al lor, baza nu-i a lor, deci ce sa le ia?
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Divizia de Farmaceutice a inregistrat, in primele noua luni, o crestere in vanzari de 4%, datorata cererii sustinute pentru medicamentele oncologice si in special pentru moleculele destinate tratamentului cancerului de san HER2 pozitiv.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1. Cele doua formatii sunt vecine de clasament:
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca. ... Divizia de Farmaceutice si Divizia de Diagnostic.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
"Oamenii de fotbal" parasesc locurile fruntase, lasandu-l in clasament doar pe Gigi Becali, cu a sa optiune europarlamentara sub drapelul lui Vadim.
In acelasi clasament, pe prima pozitie se situeaza detasat Germania, care are 4 presedinti de comisii (Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara, Comisia pentru industrie, cercetare si energie, Comisia pentru afaceri juridice, Comisia pentru cultura si educatie) si 8 vicepresedinti.
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
google-analytics.com