Cautare

1223 de rezultate pentru "clasament divizia e gorj" (2.99 secunde)
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Democratii gorjeni vor discuta la sfarsitul saptamanii despre posibilitatea ruperii colaborarii in plan local cu liberalii si conservatorii, a anuntat ieri presedintele PD Gorj, Ionel Mantog.
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, senatorul Catalin Voicu ar fi stiut ca avea telefonul ascultat si intr-o discutie telefonica i-a solicitat finului sau, Radu Dan Florea, sa returneze banii respectivi, pe care i-ar fi folosit la lucrarile de constructie ale unui campus scolar din judetul Gorj.
Alianta PNL-PD are putine sanse in schimbarea lui Ion Calinoiu (PSD) de la conducerea Consiliului Judetean Gorj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul PD Marcel Romanescu.
Liderul PNL Gorj, Dan Morega, acuza de abuz in serviciu si fals intelectual doi judecatori de la Tribunalul Gorj, el anuntand ieri ca a depus plangeri impotriva acestora, la DNA, la Ministerul Justitiei si la CSM.
Prefectul de Gorj, Stefan-Marian Popescu-Bejat, si primarul din Rosia de Amaradia, Cristinel Faitar, au dat ieri asigurari ca problema urma sa fie rezolvata in cursul amiezii, cand la Seciuri trebuia sa soseasca un transport cu alimente.
Guvernul a decis acordarea unui ajutor umanitar cu titlu gratuit in limita sumei de 930.000 RON ( 9,30 miliarde de lei vechi) pentru familiile din judetele Calarasi, Dolj si Gorj, ale caror locuinte au fost afectate de inundatiile si alunecarile de teren din acest an.
In Gorj, din cele opt unitati spitalicesti doar doua au datorii neachitate din aceasta perioada. ... Datoriile pe care le mai au, in afara acestor sume, le vor achita din bugetul propriu", a declarat Aristica Morosanu, directorul Autoritatii Nationale de Sanatate Publica Gorj.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD. Partidul National Liberal, filiala Gorj, a ramas cu un reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu.
Deputatul PNL de Gorj Sorin Marian Paveliu risca sa fie exclus din partid pentru ca a criticat politica ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Cu toate ca trebuia sa inceapa sa isi ridice banii inca de pe 5 noiembrie, dascalii si personalul auxiliar din invatamantul preuniversitar au fost nevoiti sa astepte zece zile pana cand sumele provenite din rectificarea bugetara au fost repartizate consiliilor locale de CJ Gorj.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a trimis pe colegul sau de partid, deputatul Marian Sorin Paveliu, la psihiatru. Pozitia conducerii PNL Gorj vine in urma unui comunicat emis de deputatul liberal impotriva ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu.
PNL Gorj propune ca europarlamentar un deputat democrat, pe care propriul partid nu-l vrea in Parlamentul Europei. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta.
Biroul Executiv al PSD Gorj a votat impotriva reluarii discutiilor cu PD-L pentru numirea directorilor din administratie, liderii social-democratilor gorjeni urmand sa plece la Bucuresti pentru a discuta din nou cu Mircea Geoana.
Liderii PSD Gorj nu vor sa reia negocierile cu filiala judeteana a PD-L.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, s-a intalnit la sfarsitul saptamanii trecute cu directorii din sectoarele minier si energetic din Gorj si a facut public faptul ca ministerul va anunta la sfarsitul lunii mai infiintarea mai multor companii energetice.
Liderul PD-L Gorj, Ionel Mantog, cere schimbarea tuturor directorilor de subunitati miniere din cadrul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si sustine ca producatorul de carbune are nevoie de o jumatate de an pentru a-si reveni din punct de vedere economic.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
google-analytics.com