Cautare

577 de rezultate pentru "clasament divizia d1 podari" (2.60 secunde)
Nu poti compara calculatorul cu masina de scris pe care o folosim, însa am înteles ca în curând ne vor aduce si noua un computer“, au explicat agentii Postului de Politie Podari.Comisarul-sef Georgel Enescu, seful IPJ Dolj, a specificat ca politistii care si-au achizitionat singuri computere au facut-o din proprie initiativa.
Numai pe tronsonul Bratovoiesti-Podari, din Dolj, unde functioneaza zeci de pompe care împing apa potabila spre Craiova, furnizarea energiei electrice a fost întrerupta în perioada 1 iunie - 10 iulie de 18 ori, în reprize de durata variabila, de la unul la 35 de minute, dupa cum reiese dintr-un grafic de functionare al Companiei de Apa „Oltenia“ SA.
Consilierii judeteni au decis ieri sa accepte cofinantarea de aproape cinci milioane de euro cu care administratia trebuie sa contribuie în cadrul proiectului PHARE de reabilitare a drumului Craiova - Podari - Segarcea.
În aproximativ trei ani de activitate au reusit sa aiba propriul spatiu la Podari, 15 angajati si colaborari cu o serie de firme din judet.
„Terenurile din zonele comunelor limitrofe sunt cele mai sigure în acest sens - Pielesti, Malu Mare, Isalnita, Almaj, Simnic, Podari“, a adaugat Onescu.
Primul se refera la realizarea unui incubator de afaceri (5-8 milioane de euro), iar cel de-al doilea, la reabilitarea si modernizarea DJ 561 Craiova-Podari-Segarcea (9,5-12 milioane de euro).
La fel se întâmpla si în cazul proprietatilor din jurul Craiovei - Podari, Cârcea, Malu Mare, Pielesti, unde atât casele, cât si terenurile au înregistrat cresteri de pret.
Atât Asociatia FPP Oltenia, cât si Vlad Rebega figureaza printre actionarii Reconversia SA Podari, firma urmarita pentru executare de lichidatorii defunctei BIR, pentru recuperarea unor creante de 14,88 milioane de euro.
Alte 14,3 milioane de lei sunt destinare cofinantarii unor proiecte de reabilitare a drumurilor judetene Calafat-Ciupercenii Noi, Craiova-Podari-Segarcea, Lacrita-Cosoveni, Craiova-Brabova pana la limita spre Mehedinti a judetului, Teslui-Pielesti pana la limita cu judetul Olt si modernizarii ambulatoriului Spitalului Clinic Judetean (SCJ) Craiova.
r.) cu cei de la Transgaz si am stabilit traseul, respectiv sa plece din Craiova, sa treaca prin Podari, Calopar, Segarcea, sa coboare pana la Cerat, Urzicuta, Afumati, Bailesti, Rast, Ghidici, Ciuperceni, Piscu Vechi, Poiana Mare si sa ajunga la Calafat", a precizat Ion Prioteasa.
"Cu suma aceasta se poate cumpara un apartament cu doua camere intr-un bloc nou (2008-2009) sau se pot achizitiona case la rosu, respectiv case vechi in zonele limitrofe Craiovei (Carcea, Podari, Pielesti)", a explicat directorul CDC Imobiliare.
Numai ca productia de sfecla se impartea si cu Fabrica de zahar de la Podari. "Avea o capacitate prea mare de productie comparativ cu bazinul agricol din zona.
Este asteptat si tronsonul al doilea al Centurii de Sud, care va porni de la Carcea si va intersecta drumul Craiova-Calafat, undeva la Braniste (Podari).
Alte localitati si-au supradimensionat veniturile bugetare fara sa aiba in vedere posibilitatile reale de realizare si si-au fundamentat nerealist cheltuielile (Podari, Cosoveni, Segarcea, Calafat).
cu Podari, cu Pielesti, cu Carcea, cu Malu Mare", sustine Marcel Marcea. Referindu-se la consecintele greu de conceput ale ramanerii Craiovei fara PUG, directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia pune o intrebare retorica:
S-a nascut la 1 august 1945, comuna Podari, judetul Dolj. Studii: Institutul de Teatru in 1966, in prezent actor la Teatrul National din Craiova - Ce v-au adus anii de libertate?
Mai are putin si ii da afara pe strada, sa joace in fata blocului echipa Callatis, cand am avut echipa in divizia B.
La sosirea la Palatul Elisabeta, aghiotantul Vergotti a observat ca Garda Regala, care asigura paza locuintei, fusese inlocuita prin surprindere cu militari din Divizia Tudor Vladimirescu, instruti in Rusia si fideli comunistilor.
Valoarea Romstal Leasing este estimata la sume cuprinse intre 50 si 100 milioane de euro, in primele 10 luni ale anului in curs divizia de leasing a Grupului Romstal incheind contracte de finantare in suma totala de 114,5 milioane de euro.
Operatorul grec de telefonie OTE, actionarul majoritar al companiilor romanesti Romtelecom si Cosmote - prin divizia Cosmote Mobile Telecommunications SA-, are probleme cu justitia din tara mama dupa preluarea Germanos, cel mai mare retailer de aparatura mobila.
google-analytics.com