Cautare

577 de rezultate pentru "clasament divizia d1 podari" (3.54 secunde)
Si mi-l si inchipuiam pe acest imaginar intocmind, pe criteriii numai de el stiute, un clasament asemanator. ... Cinci din zece pentru Romania au fost fotbalisti, de la Mirel Radoi, ultimul pe lista la Cristi Chivu, laureatul acestui clasament.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament. De cealalta parte, Rapid a ajuns la 24 de puncte si este pe locul doi in clasament, in spatele celor de la Farul.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
Noi, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova, am finalizat anul trecut un SF, iar din DN 6 continuarea acestei centuri va fi in DN 55, in zona Malu Mare, si va iesi in zona Podari - DN 56, astfel incat tot ce inseamna drumuri nationale care au legatura cu Craiova sa fie legate si sa nu mai avem trafic greu in Craiova.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. Ele trebuie rezolvate. Cred ca un stadiu exact il are in acest moment arhitectul Diaconescu.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. Ele trebuie rezolvate. Cred ca un stadiu exact il are in acest moment arhitectul Diaconescu.
Cei in cauza sint angajatii Primariilor Secu, Podari, Dabuleni, Farcas, Maglavit si Castranova. Eugen Marinescu, Directorul directiei de contencios administrativ si avizul legalitatii actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca in aceasta perioada este verificata activitatea de la 20 de primarii, controlul urmind sa se extinda.
"La evenimentele organizate de unitatea noastra de invatamant au luat parte, in calitate de oaspeti, scolari si prescolari de la Scoala din Salcuta - Calopar, Podari, Gradinitele 'Pinocchio' si 'Luceafarul'.
Dealul asta se intinde pana la Podari, in spatele Abatorului, dar noi aici nu avem decat patru hectare de zona protejata pe care tot primaria a pus in proprietate diferiti cetateni", a spus primarul Vlad.
Alt caz de fentare a legii este cel al independentei politice, exemplificat de curand de primarul din Podari, Constantin Gheorghita.
"Deocamdata m-am gandit la trei comune, Carcea, Podari si Pielesti, dar inca nu am discutat cu primarii si nici nu am incheiat vreun contract", a precizat Cernatescu.
Din cauza ca societatea nu a fost infiintata pana acum, CJ a fost deja nevoit sa apeleze la o firma privata pentru efectuarea cadastrului pe drumul judetean Podari-Segarcea-Dunareni, care este prins intr-un proiect finantat din fonduri europene.
Constantin Gheorghita este primarul PSD din Podari, cunoscut ca apropiat al lui Dinel Staicu. Vineri dimineata, la sediul asociatiei a izbucnit din nou scandalul:
"Ne-am intalnit marti cu cei de la Transgaz si am stabilit traseul, respectiv sa plece din Craiova, sa treaca prin Podari, Calopar, Segarcea (...) si sa ajunga la Calafat".
La Carcea a ramas primar Valerica Pupaza, la Podari - Constantin Gheorghita, la Malu Mare - Alexandru Dicu, la Bucovat - Vasile Constantin.
Restructurarea financiara a creantelor asupra debitorilor din sectorul agricol a generat venituri de 493,8 miliarde de lei, cele mai mari creante fiind inregistrate de Agricola International Bacau, Olpo Ulei SA Podari, Cerealcom Craiova, Avicola Buzau, Vitinicola Basarbi SA( fosta Vie Vin Murfatlar).
Pentru a-si recupera banii, finantele au scos la vanzare un ansamblu de bunuri situate la Podari, printre care mai multe grajduri si un teren de 60.000 de metri patrati, toate la un pret de pornire de numai cinci miliarde de lei vechi, adica la jumatate din cat datoreaza firma statului.
Reprezentantii Primariei Craiova si ai mai multor localitati limitrofe (Podari, Isalnita, Simnicu de Sus, Ghercesti, Pielesti, Breasta, Malu Mare, Bucovat, Mischii si Carcea) au participat recent la o intalnire cu specialistii Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, pentru a identifica o lista de prioritati care s-ar putea transforma in proiecte cu finantare UE.
google-analytics.com