Cautare

577 de rezultate pentru "clasament divizia d1 podari" (3.18 secunde)
Deputatul peledist Horatiu Buzatu a anuntat ieri ca va cere explicatii premierului Tariceanu in legatura cu semnarea unui act normativ prin care 24 de hectare de teren al armatei au fost transferate Primariei Podari.
Dupa ce FRIGORIFER Craiova si abatoarele de la Mofleni si Podari - evaluate la 113 miliarde de lei vechi - au fost scoase fara succes la licitatie de catre finantele doljene, activele sunt revendicate si de lichidatorii Bancii Internationale a Religiilor (BIR).
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia. ... Aceleasi active au fost sechestrate anul trecut pentru datoriile de 100 de miliarde ale CARNEXPOD SA Podari.
Primarul comunei doljene Podari, Constantin Gheorghita, este acuzat de angajatii Statiunii de Cercetare Pomicola Dolj ca, miercuri, a patruns impreuna cu mai multe persoane pe terenul Fermei 5 Podari, le-a adus injurii muncitorilor si i-a amenintat, pentru a-i intimida.
Creditele au fost garantate cu mai multe imobile, printre care abatorul Podari, abatorul Mofleni, cladirea Frigorifer si un imobil situat in Craiova, str. ... Societatile debitoare bancii s-au contopit in 2005 intr-una singura, sub denumirea de Reconversia Podari, controlata de Dinel Staicu.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu. Totul a început la Podari în anul 1999.
Activele Frigorifer Craiova, precum si abatoarele de la Mofleni si Podari sunt din nou scoase la vanzare de Fisc, la preturi de chilipir. ... Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj scoate la licitatie pe 6 decembrie cele mai interesante active detinute de Carnexpod SA Podari:
Bulevardul Raului este pe o portiune de circa un kilometru in raza administrativ-teritoriala a comunei Podari.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Astfel cum rezulta din rechizitoriul procurorilor doljeni, membrii familiei Munteanu si administratorii firmelor acestora, vazind ca le-a iesit figura cu restituirea ilegala de TVA obtinuta de pe urma unui amarit de teren arabil de la Podari, au pus la cale o noua afacere cu profit pentru ei, in defavoarea bugetului de stat.
Gheorghita junior, patron in transporturi Gheorghita Aurel, fiul primarului din Podari, pare de departe cel mai bogat dintre consilierii judeteni.
comuna Podari, str. ... In ceea ce priveste metodele de reconstructie ecologica aplicate le nivelul judetului, potrivit informatiilor primite de la ARPM Dolj, asupra perimetrului din comuna Podari, str. ... 1 - industrie energetica Comuna Podari, str.
O familie din comuna Podari se plange de serviciile de proasta calitate oferite de furnizorul local de energie electrica. ... Valentina Bizu locuieste in satul Braniste, comuna Podari.
Ultima victorie a oltenilor a avut loc duminica seara, in Capitala, la Arena de Baschet, cand SCM-U Craiova a invins Dinamo cu scorul de 94-83 (28-19, 20-16, 20-21, 26-27) intr-o partida contand pentru etapa a 23-a din Divizia A.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Darvydas Sernas Clasamentul Grupei 4 din Divizia C a Ligii Natiunilor Dupa victoria in fata Lituaniei, Romania urca pe pozitia a 2-a in clasamentul Grupei 4 din Divizia Ca Ligii Natiunilor, cu 5 puncte. ... Urmatoarele meciuri din Grupa 4, Divizia C:
Acest lucru s-a datorat in special performantelor inregistrate de Divizia de Farmaceutice si vanzarilor Professional Diagnostics.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
google-analytics.com